Boldog szülinapot, Sarka Kata - Íme az öt legjobb fotó róla

Sarka Kata fotók szexi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter felesége, a gyönyörű Sarka Kata ma lett 29 éves. Összegyűjtöttük a legdögösebb fotókat róla. 

Kata popsija felrobbantotta az internetet

Idén nyáron, hajókázás közben lőtt egy szelfit Sarka Kata és kislánya, Noncsi. A rajongók azonban rögtön észrevettek valami igazán figyelemreméltót a képen: Kata kemény, feszes popsiját. Kommentek és lájkok százai érkeztek a Facebookon megosztott fotóhoz, nem véletlenül, hiszen tényleg igencsak szép a látvány.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

A Hajdú-házaspár a Maldív-szigeteken romantikázott

Kata és férje, Hajdú Péter a Maldív-szigetekre utaztak januárban a hideg tél elől. Csodás fotókat posztoltak az álomszép nyaralóhelyről. Íme, az egyik kedvenc szerelmes fotónk!

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Kata teste bronzérmes lett

Kemény diétával és kitartó edzéssel készült fel a kétgyermekes anyuka a Fitbalance versenyre, ahol aztán megcsillogtatta kidolgozott testét. Hajdú Péter is nagyon büszke volt rá. Ma, a születésnapján is épp egy, a versenyen készült fotót osztott meg feleségéről ezzel a romantikus szöveggel: "9 éve ismerem és évről évre szebb. Ismét eltelt egy év és ragyog! Nem tudom, hogy csinálja, de imádom! Ma 29 éves az én gyönyörű szerelmem, Isten éltesse sokáig!"

Forrás: Facebook/ Hajdú Péter

Smink nélkül is gyönyörű

Katának megvan az a szuperképessége, amellyel csak kevés nő büszkélkedhet: smink nélkül is álomszép. Kiskutyájával, Hajdú Millával pózolva bizonyította ezt a Facebook népének. Imádjuk!

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Így készül a dögös test

Azokért a feszes idomokért, amikkel Kata rendelkezik, bizony meg kell szenvedni. Nem a szél fújta össze az ő izmait sem, hanem a kemény edzések által lett ilyen tökéletes a teste. Nézd csak, milyen jól áll a kezében a súlyzó!

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.