plasztikai műtét színésznő Meg Ryan vagyon elszegényedés kiköltözés karrier lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencvenes évek babaarcú színésznője állítólag az anyagi csőd szélén áll. Egy közeli ismerőse szerint még az is megeshet, hogy emiatt ki kell költöznie lakásából.

Míg a kilencvenes években nem készülhetett film a szép arcú Meg Ryan nélkül, addig mára nem csupán a rajongók, hanem a producerek is elfordultak a plasztikszörnnyé változott színésznőtől.

Meg Ryan akkor és most Forrás: Origo

Akiknek sikerült, és akiknek nem

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett a Life.hu korábban olyanokat is felsorakoztatott itt, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett.

Király Viktor: "Eredetileg Pharrell Williamst választottam volna"http://www.life.hu/sztarok/20150930-kiraly-viktor-bevallotta-eredetileg-pharrell-williams-valasztotta-volna-mentoranak-de-vegul-adam.htmlAz énekes bevallotta: első körben nem Adam Levine-t szerette volna mentorául, azonban az utolsó pillanatban meggondolta magát. Most azt is elárulta, miért. TV + SztárokOrigoKövetelik vissza Janza Katát a Sztárban sztár rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20150930-kovetelik-vissza-janza-katat-a-sztarban-sztar-rajongoi.htmlJanza Kata volt a Sztárban sztár első adásának kiesője. A rajongók nem tudnak ezzel megbékélni: követelik, hogy Kata visszatérjen. TV + Sztárok--Nóci fiának nem tetszett anyukája új arca a plasztika utánhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-noci-fianak-nem-tetszett-anyukaja-uj-arca.htmlCzifra Noémi, azaz Nóci nemrég plasztikáztatta arcát, és kis híján belehalt a műtétbe. A nagy mű elkészült, az egykori műsorvezető boldog. Kisfiának azonban elsőre nem nyerte el a tetszését anyukája "új arca".TV + Sztárok--Győzike megdöbbentő bejelentést tett http://www.life.hu/sztarok/20150930-gyozike-megdobbento-bejelentest-tett-ujra-osszeall-a-romantic-egyuttes.htmlHa minden igaz, Győzike újra színpadra fog állni, méghozzá nem is akárhogy! Újra összeáll ugyanis régi zenekara, a Romantic. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEzért nem pálya a plasztikai műtét George Clooney-nakhttp://www.life.hu/trend/20150528-george-clooney-ezert-nem-akar-plasztikai-mutetet.htmlGeorge Clooney-nak tényleg jól állnak az évek, és esze ágában sincs felvenni a harcot ellenük. Most elárulta, miért.Trend--Elolvadtunk! Varga Viktor őrülten romantikusan viselkedett az Ezek megőrültek! forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-ujabb-cikis-pillanatok-a-tv2-ezek-megorultek-cimu-musoraban.html"Milyen gyávák a férfiak" - pedzegette Tilla az Ezek megőrültek! kezdeti perceiben, majd csapattársai tényleg Aleskát küldték elsőnek a katapult kvízbe. A műsor, melynek szüneteiben egyébként egy csók is elcsattant két ellenfél között, újabb sokkoló meglepetéseket okozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.