A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

2012.01.18. 21:20

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett.

Szupersztár arcszerkezet


Akinek sikerült: Megan Fox

2005-ben a színésznő még csak egy jó képességekkel megáldott, édes csaj volt. Ahhoz viszont, hogy férfiak százezreinek szívét törje ripityára egyetlen pillantással, be kellett vállaljon néhány aprócska korrekciót. Az eredmény magáért beszél, mi viszont arra kérnénk a színésznőt, álljon le a további plasztikai beavatkozásokkal, ellenkező esetben beállhatna a kirakatba is.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Forrás: AFP
Megan Fox (2005 és 2010)

Tipp! Nézz meg még több túlplasztikázott celebet! Kattints a galériáért!


Akin nem lehet segíteni: Rumer Willis

Van, akin viszont a plasztikai sebész sem tud segíteni. Hollywood egykori fehér atlétás szívtiprójának és imádnivaló színésznőjének lánya, Rumer Willis nem éppen a legtökéletesebb géneket örökölte. A szerepeit valószínűleg nem a külseje miatt kapja majd - amiből akár nagy előnyt is kovácsolhat, ha megvan az a bizonyos plusz benne.

Forrás: AFP
Rumer Willis (2007 és 2011)

Konzerválás


Akiknek nem sikerült: Daryl Hannah és sokan mások

Hiába próbálta Daryl Hannah megőrizni a fiatalságát, nem sikerült neki. A két kép hét év különbséggel készült, 2003-ban és 2010-ben. Van egy sejtésünk, hogy már az elsőn sem az "eredeti állapotában" láthatjuk, a második viszont B-kategóriás plasztikai beavatkozásra utal.

Forrás: AFP
Daryl Hannah (2003 és 2010)

Tipp! Lady Gaga mellet villant legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)


Ebbe a kategóriába tartozik még rengeteg sztár, akiket felsorolni is képtelenség lenne. Elég egy pillantást vetni Jacqueline Stallone, Donatella Versace vagy Joan Rivers arcára, és ezerszer is meggondoljuk, tényleg megéri így "fiatalon tartani" magunkat?

Forrás: AFP
Jacqueline Stallone, Donatella Versace és Joan Rivers

Akiknek sikerült: Lisa Rinna és Melanie Griffith

Ha sikeres konzerválást szeretnénk látni, akkor itt van példának Lisa Rinna színésznő, aki többnyire sikeresen oldja meg a "hogyan maradjak pontosan ugyanolyan, mint évekkel ezelőtt" kérdést. A 2009-es Oscar-gálán ugyan kicsit túllőtt a célon, de azóta visszarendeződött az arca a 2003-as, eredetinek csak nagy kegyesen nevezhető állapotba.

Forrás: AFP
Lisa Rinna (2003, 2009 és 2012)

Tipp! Képek a gyönyörű, de tragikus sorsú Sharon Tate-ről. Kattints a galériáért!


Sokáig a túlplasztikázott sztárok közé sorolhattuk Melanie Griffith-t is. Idén viszont valami megváltozott. Egészen pontosan Melanie arca. Tény, hogy a színésznő 1996-ban még teljesen másképp nézett ki, mint 2012-ben, de idén ismét egy élő emberhez kezdett hasonlít.Forrás: AFP
Melanie Griffith (1996 és 2012)

Mellplasztika


Akiknek sikerült: Eva Herzigova és LeAnn Rimes

LeAnn Rimest a legtöbben a Sakáltanya betétdala miatt ismerjük, nemrég pedig azért volt több szó róla, mert hozzáment Eddie Cibrian sorozatszínészhez, akiért egy időben a magyar nők is epekedhettek. Az eddig A-kosaras énekesnő 2011-ben nem túl feltűnő, de azért észrevehető változáson ment keresztül. Ha ettől jobban érzi magát, akkor jól tette!

Forrás: AFP
LeAnn Rimes (2010 és 2012)

Tipp! Ismert férfiak plasztikázva. Kattints a galériáért!


Eva Herzigova topmodell az 1990-es évek elején a WonderBra melltartó reklámarca volt. 2008-ban valószínűleg nagy csalódást okozott azoknak a férfiaknak, akik dús keblű szexistennőként emlékeztek rá. A cannes-i filmfesztiválon a mélyen dekoltált ruha nem mutatott túl sok mindent. Néhány hasonló, image-romboló baki után Eva is észbe kapott, azóta valószínűleg ellátogatott a plasztikai sebészhez is - de legalábbis a mellét jobban formázó ruhákat választ.

Forrás: AFP
Eva Herzigova (2008 és 2009)

Akiknek nem sikerült: Vivica Fox, Jewel és Victoria Beckham

Hiába vannak a sztároknak sztársebészei, van, amikor nem úgy jön össze az átalakítás, ahogyan tervezték. Vagy pont, hogy úgy jön össze, mert az önfejű hírességek nem mindig hallgatnak a szakértő tanácsra. Amikor Victoria Beckham még csak focistafeleség volt, ennek reprezentálásaként két focilabdányi implantátumot rakatott a melleibe. Ennél súlyosabb volt a látvány Vivica Fox és Jewel esetében, akik mintha a melleiknél kisebb implantátumot választottak volna, amelyik kénye-kedve szerint mozgott a bőrük alatt. A látvány finoman szólva is sokkoló.

Forrás: AFP
Victoria Beckham, Vivica Fox és Jewel

Fitos orr


Akiknek nem sikerült: Jennifer Grey és Ashley Tisdale

A népes Jackson családon kívül is vannak, akiknek sikerült olyan orrot csináltatni, ami távol van a természetestől. A Dirty Dancing bájos sztárja, Jennifer Grey-re ma már kevesen ismernének rá, amit az orrplasztikának is köszönhet. A színésznő arca így nem szebbé, inkább jellegtelenné vált.

Forrás: AFP
Jennifer Grey (1987 és 2011)

A High School Musical sztárocskája, Ashley Tisdale sem tud feljebb emelkedni a színészek ranglistáján, ezen pedig a látványos orrplasztika sem segít.

Forrás: AFP
Ashley Tisdale (2004 és 2011)

Akiknek sikerült: Jennifer Connelly és Blake Lively

Akiknek viszont szebb lett az arcuk a minimális korrekciótól, azok olyan sztárok, mint például Jennifer Connelly vagy Blake Lively. A különbség alig észrevehető, mégis sokat hozzátett ahhoz, hogy tökéletesnek nevezhessük őket.

Forrás: AFP
Jennifer Connelly (felül: 2002 és 2010), Blake Lively (alul: 2005 és 2011)Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!

sztárokszépségplasztikai műtétmellplasztikaorrműtét