A bombázó Erős Antónia ma 45 éves

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szexi dögös Erős Antónia tökéletes alak RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű híradóson nem az idő, még mindig olyan dögös, mint egy húszéves lány.

Erős Antónia 1998 óta dolgozik az RTL Klubnál és ő a csatorna egyik meghatározó arca. A kétgyermekes édesanya gyakran változtatta hajszínét, de rövid, jellegzetes frizurája védjegyévé vált. Antónián nem fog a kor, jó pár évet letagadhatna, hiszen tökéletes lábaival és csodás alakjával még ma is olyan dögös, mint 17 évvel ezelőtt, amikor karrierje indult.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Cseke Katinka:"Olyan leszek, mint egy leborotvált medve"http://www.life.hu/sztarok/20151002-cseke-katinka-a-frizbiben-atverte-fekete-laszlot.htmlCseke Katinka vicces átveréssel készült. Áldozata Fekete László volt, aki teljes mértékben elhitte, hogy a színésznő a világ legerősebb nője címre pályázik. TV + Sztárok--Trendi járgányt kapott Berki Krisztián kislánya - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151002-berki-krisztian-kislanya-natasa-zselyke-meno-nevre-szolo-jarganyt-kapott-apukajatol.htmlA macsó ismét kitett magáért: névre szóló bringát adott imádott kislányának. Az erről készült kép alatt pedig valósággal szerelmet vallott a cuki Natasa Zselykének. TV + Sztárok--Angelina Jolie kisfia a mai napig tartja a kapcsolatot egy magyar kislánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-angelina-jolie-es-brad-pitt-kisfia-maddox-a-mai-napig-tartja-a-kapcsolatot-egy-magyar-kislannyal.htmlMagyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének, egy budapesti kislány, akivel Maddox együtt járt iskolába a fővárosban. TV + SztárokAFPIstenes Bencét két rajongólány zaklatja - Egyikük a címét is tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20151001-istenes-bencet-ket-rajongoja-zaklatja.htmlKét hónapja zaklatja két rajongója Istenes Bencét, aki azt fontolgatja, hogy feljelenti őket. Elfogyott a türelme. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNádai Anikó régi fotóval nosztalgiázotthttp://www.life.hu/sztarok/20151001-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-regi-fotoval-nosztalgiazott.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, kollegáival közös fotót posztolt. Úgy tűnik, a kismamának időnként hiányoznak a dolgos hétköznapok. TV + Sztárok--Cinthya Dictator: "Nem gondoltam, hogy az Árpy ennyire bunkó"http://www.life.hu/sztarok/20151001-cinthya-nem-gondoltam-hogy-az-arpy-ennyire-bunko.htmlCinthya Dictator szerint Zámbó Árpy szándékosan őt vette célba az Ezek megőrültek! című műsor krémesdobálós játékában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.