Gesztesi Máté: "Édesapám állapotáról nem szeretnék semmit mondani"

Forrás: TV2 -
Karinthy Színház Gesztesi Máté színész Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, a minap Gesztesi Károly helyett fia, Máté ugrott be a Karinthy Színház Csalogány család című darabjába. Úgy tűnik, nem az volt az utolsó eset.

"Remélem, hamarosan jobban lesz az édesapám, de amíg ez nem történik meg, addig a Karinthy Színházban én helyettesítem. Viszont az állapotáról nem szeretnék semmit mondani" - nyilatkozta a Blikknek Gesztesi Máté, akinek a múlt szombaton este, szövegkönyvvel a kezében kellett beugrania az édesapja helyett. Gesztesi Károly a szemtanúk szerint már a komédia pénteki premierjén furcsán viselkedett a színpadon.

Forrás: TV2

"Szeretem Karcsit, de ezen az előadáson csak a teste volt jelen, a szelleme nem. Érződött, hogy nincs a helyzet magaslatán" – nyilatkozta Karinthy Márton, a Karinthy színház művészeti vezetője, akit Gesztesi titkárnője később felhívott, hogy a színésznek vírusfertőzése van. "A bérletesek miatt azonban megoldást kellett találnom, és Máté pompás beugró" – tette hozzá Karinthy, valamint arról is beszélt, hogy a jövő héten el fog beszélgetni Gesztesi Károllyal a hogyan továbbról.

Gesztesi Károly nem nyilatkozott az ügyről, a Blikk pedig most arról ír, hogy szerdán színpadra állt az Estére szabad a kecó! című országjáró produkció főszerepében a Komlói Közösségek Házában, de ott sem volt a helyzet magaslatán.

"Gesztesi fantasztikus színész, és nagyon jó kolléga, mindannyian azt szeretnénk, ha talpra állna. Ez a helyzet mindenkinek kellemetlen" – nyilatkozta a lapnak a produkció egyik tagja. Gesztesi szerda délután részt vett a Grease próbáján, ahonnan Szurdy Miklós rendező állítólag hazaküldte. "Karcsi bent volt próbálni, majd egyéb dolgait intézte" – mondta a lapnak a producer, Horváth Csaba, így az ő nyilatkozatából nem derül ki, hogy Gesztesi a próbán végig részt vett-e vagy sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.