Varga Győző majdnem megríkatta Havas Henriket a Sztárban sztárban

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Bajor Imre érzékenység TV2 Sztárban sztár Havas Henrik Takáts Tamás sírás Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Irigy hónaljmirigy tagja, Takáts Tamás bőrében brillírozott a Sztárban sztárban és produkciójától meghatódott a zsűritag.

Varga Győző remekül hozta Takáts Tamás jellegzetes mozgását és hangját, a „Pocsolyában léptem…” című dalban. Tamás a produkció láttán csak ennyi mondott: „El vagyok ájulva magamtól”. Havas Henrik bevallotta, hogy ez volt Bajor Imrével a kedvenc daluk és elérzékenyült a hallatán.

Wow! Überszexi Britney Spearsként villant Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-uberszexi-britney-spearskent-villogott-toth-gabi-elkepeszto-produkciot-nyujtott.html"Fejbe vág a seggem" - vezette fel produkcióját Tóth Gabi már a kisfilmbjében. A mérgező hangú csókkirálynő előadása nem volt semmi. Sőt! Havas Henrik nyelve is összeakadt tőle!TV + Sztárok--Nyári Alíz Freddie Mercuryvá változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-nyari-aliz-enekesno-a-tv2-sztraban-sztar-szereploje-tokeletes-freddie-mercuryva-valtozott.htmlA nyári lányok tökéletes előadása tartolt a Sztrában sztár vasárnapi adásában. Sőt élő adásban, profin kezelte a bakit Nyári Alíz. TV + Sztárok--Wolf Kati magára kapta Varga Viktorthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-wolf-kati-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-magara-kapta-varga-viktor-enekest.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Varga Viktort öltötte magára az énekesnő, aki zseniálisan hozta az extravagáns énekes formát. TV + Sztárok--Előre szólunk! Tóth Gabi sokkolni fog ma este a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-toth-gabi-sokkolni-fog-a-sztarban-sztar-szinpadan-nagyon-hasonlit-britney-spearsre.htmlHa van tökéletes átalakulás, akkor ennek Tóth Gabi a nagymestere. Sikerült meglesnünk az énekesnőt, miközben arra készült, hogy Britney Spears bőrébe bújjon. TV + Sztárok--Molnár Anikó megmutatta, hogy milyen vékony lett – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151004-molnar-aniko-az-egykori-nagy-o-megmutatta-milyen-vekony-lett.htmlAz egykori Nagy Ő a Duna-parton töltötte a vasárnap délutánt, ahol remek hangulatú fotón mutatta meg fogyókúrája eredményét.TV + Sztárok--Vadító! Hatalmas mellekkel csapatja Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20151004-hatalmas-dekoltazzsal-csapatja-dj-seherezade-az-rtl-klub-valovilag-musoranak-egykori-sztarja.htmlA szőke bombázó megmutatta milyen, amikor a dj pult mögött tombolva vadítja a férfiakat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.