Sztárban sztár közönség stúdió Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia párja, Pataki Ádám már másodszorra ült büszkén a közkedvelt Sztárban sztár közönségében. A legutóbbi show-n a színésznő kislánya is ott volt - azonban a férfitől messze ült.

Panka láthatóan nagyon jól érezte magát az édesanyja asszisztense, illetve a barátnői társaságában - írja a Blikk. A lap riporterének szemet szúrt, hogy Claudia életének két legfontosabb szereplője egyszerre volt ott a stúdióban, mégis teljesen máshol ültek.

Forrás: Triumph

Liptai Claudia menedzsere, Kende-Hof­herr Krisztina a következőképpen nyilatkozott a dologról: „Claudia a munkájával akart foglalkozni, nem azzal, hogy mindenki arra figyel, hogy a kiskorú lánya és a szerelme mit csinálnak vagy mit nem csinálnak.”

Liptai Claudia: "Nem zavar, hogy dúsak a kebleim, ők az enyémek"

Melltartó vásárlási-, és viselési szokásairól beszélt Liptai Claudia, aki az egyik legnagyobb fehérneműt gyártó cég arca. Meglepő részletek derültek ki a TV2 sztárjának szokásairól. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Te jó ég! Mi történt Zimány Linda szájával?http://www.life.hu/sztarok/20151007-zimany-linda-kek-szajjal-tuntet-a-zaklatas-ellen.htmlA modell egészen megijesztett minket, amikor kiposztolta ezt a furcsa képet Instagram-oldalára. TV + Sztárok--"A színpadon fogok meghalni" - Bebe szerint nem fog sokáig élnihttp://www.life.hu/sztarok/20151007-bebe-szerint-o-nem-fog-sokaig-elni-a-szinpadon-fogok-meghalni-mondta.htmlA Sztárban sztár legutóbbi kiesője, Bebe, nemsokára 40 éves lesz. Bevallása szerint semmi baja a korával, még akkor sem, ha úgy gondolja, nem fog sokáig élni...TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-kandasz-andrea-lanya-lolita-a-kandasz-travel-musorvezetoje-huganak-nez-ki.htmlKandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya. TV + Sztárok--Partyzánok Zsanett úgy sikít, mint senki máshttp://www.life.hu/sztarok/20151006-partyzanok-zsanett-ugy-sikit-mint-senki.htmlAz RTLII ma esti Partyzánok-adásában a fiatal szinkronszínésznő, Czető Zsanett verseng a hét partyarca címért. Zsani 4 éves kora óta szinkronizál, és régóta énekel, így talán a Nagy Ferótól kapott dal sem fog majd ki rajta. TV + Sztárok--Bréking! Caramel visszavonul http://www.life.hu/sztarok/20151006-caramel-enekes-nagy-bejelentest-tett-ugy-dontott-visszavonul-szunetelteti-karrierjet-es-csaladjara.htmlAz énekes megdöbbentő vallomást tett: úgy döntött, szünetelteti a karrierjét. TV + Sztárok--Kárász Róbert pikáns lesifotót készített Demcsák Zsuzsárólhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetoje-lesifotot-keszitett-demcsak-zsuzsa-szexi-labarol.htmlA TV2 Mokka adásában forrt a levegő, ez pedig a szexi Demcsák Zsuzsának volt köszönhető, akinek formás lábai műsorvezetőtársát is megihlették. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.