Liptai Claudia: "Nem zavar, hogy dúsak a kebleim, ők az enyémek"

szexi melltartó Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melltartó vásárlási-, és viselési szokásairól beszélt Liptai Claudia, aki az egyik legnagyobb fehérneműt gyártó cég arca. Meglepő részletek derültek ki a TV2 sztárjának szokásairól.

Több vásárlói csoportra osztották a márka civil és közismert arcait, a rövid, a szőke hajra váltott Claudia az anyák csoportjában foglalt helyet Ábel Anitával egyetemben. A fehérneműviselés intim kérdéseket foglalhat magában, Claudia állta a sarat, sőt pikírt humorával kifejezetten szórakoztatóvá tette a divatbemutatót.

Forrás: RedLemon

„Mindenkinek van egy mell- és fenékformája. Bemegyek a márka üzleteibe és bátran mondhatom, hogy akkora vagyok, mint a méretem. Nem kell a melltartót dicsérnem, majd óvatosan hozzátennem, még négy számmal nagyobbat adjon be az öltözőbe, kérem. Tükör kérdése, hogy az ember mit lát. Bevallom, azért szeretem a csipkés változatot, mert abban kisebbek a melleim. Bizonyos mellméret és kor után nekem kevésbé jó az a fazon, amiben nincs csipke, ugyanis nagyítja a mellemet. A push-up modellektól még asszonyosabb leszek, nem szeretem őket. De elmondhatom, hogy egyáltalán nem zavar, hogy dúsak a kebleim, ők az enyémek” - magyarázta Claudia, aki nem irigyli a fehérneműket bemutató lányokat, de csodálja őket.

Forrás: RedLemon

Nem izgatott különösebben, hogy én már nem úgy nézek ki, mint ők. Mindenki úgy tökéletes, ahogy van, én így. Nagyon becsülöm ezeket a lányokat, hogy ennyi kritikus nő előtt végiglejtenek egy szál semmiben, de ez a munkájuk. Ki hogy vetkőzik le, van, aki lelkileg van, aki ruhailag. Én biztos nem mennék végig fehérneműben az emberek között, pedig voltam én már meztelenebb is a Playboyban, de az teljesen más volt, mint nyílt színen vonulni”- árulta el a Sztárban sztár zsűrije.

"Otthon imádom a teljesen laza, kényelmes darabokat is, akár pizsamában is szívesen vagyok. A szemkötőt, amit alváshoz kellene viselni, eddig csak repülőúton használtam. Ha éjjel hirtelen ezzel a szememen felébrednék, azt hinném, hogy örök sötétség köszöntött be, megijednék.” - mondja nevetve Claudia.

Havas Henrik durván beszólt Liptai Claudiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-havas-henrik-musorvezeto-maris-beszolt-liptai-claudianak-mert-egyutt-ulnek-majd-a-tv2-sztarban-sztar.htmlÚjra egymás mellé ültetik a szókimondó műsorvezetőt és a csípős nyelvű színésznőt, ebből pedig már most problémák adódtak.TV + Sztárok--Liptai Claudia: "A lányom médiagyerek, ő ebbe született bele"http://www.life.hu/sztarok/20150916-liptai-claudia-hamarosan-indulo-50-millios-jatszma-haziasszonya-lanyarol-pankarol-meselt.htmlA TV2 Aktívjának kamerái előtt mesélt kislányáról Liptai Claudia. A hamarosan induló 50 milliós játszma háziasszonya elárulta, mennyire büszke Pankára. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huMegszületett Liptai Claudia és párja "szerelmének gyümölcse"http://www.life.hu/sztarok/20150903-liptau-claudia-es-pataki-adam-cukrasz-szerelmenek-megszuletett-elso-gyumolcse-egy-makos-barackos.htmlA színésznő és kedvese, Pataki Ádám cukrász szerelme egy tortában öntött formát, ráadásul nem is akármilyenben.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huLiptai Claudia megbotránkoztatta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20150815-liptai-klaudia-neccharisnyas-kepet-posztolt-facebook-oldalara.htmlGyönyörű és boldog - Liptai Claudia legutóbbi, közösségi oldalára posztolt képén csak ámulunk és bámulunk.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia: "A lányom médiagyerek, ő ebbe született bele"http://www.life.hu/sztarok/20150916-liptai-claudia-hamarosan-indulo-50-millios-jatszma-haziasszonya-lanyarol-pankarol-meselt.htmlA TV2 Aktívjának kamerái előtt mesélt kislányáról Liptai Claudia. A hamarosan induló 50 milliós játszma háziasszonya elárulta, mennyire büszke Pankára. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.