Sztárban sztár ének Baby Gabi Sinead O Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sinead O'Connor dalait és énektechnikáját nagyon nehéz utánozni, hiszen egyedülálló és karakteres. Baby Gabinak azonban sikerült.

Óriásit énekelt Baby Gabi! Sinead O'Connor szerelmes számától mindenkinek kicsordulhatott egy kicsit a könnye, és tátva maradhatott a szája, ugyanis Gabi hibátlanul adta elő. A zsűri is imádta a produkciót, egy pont híjján a maximális pontszámmal jutalmazták a világhírű szomorú dalt.

Forrás: TV2

Csonka Andrást megbántották, most már nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20151011-csonka-andras-hip-hop-boyz-sztarban-sztar.html"Megbántottak, most már nem bánom, nem számít, és nem is sajnálom" - énekelte a Hip Hop Boyz a '90-es években, és Csonka András a vasárnapi Sztárban sztárban.TV + Sztárok--Rossz hír a rajongóknak! Lecserélték a Szulejmán Hürremét! http://www.life.hu/sztarok/20151009-50-eves-szineszno-jatssza-mostantol-hurre.htmlAz RTL közkedvelt sorozatának, a Szulejmánnak egyik főszereplője, Meryem Uzerli kilépett a sorozatból. Másik színésznőre cserélték. TV + Sztárok--Így élte meg Bebe a kiesését a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-igy-elte-meg-bebe-a-kieseset-a-sztarban-sztarbol.htmlVasárnap Bebének kellett távoznia az ország házibulijából, a Sztárban sztárból. A Life.hu riporterének elárulta, mit érzett, mikor kiesett. TV + Sztárok--Megy a gőzös, megy a gőzös bulikába!http://www.life.hu/sztarok/20151007-partyzanok-uj-resz-elozetes.html5,2 milliárdos buli, avagy a partyvágány mellet kérjük, vigyázzanak! TV + Sztárok--Rondácska és öreg a kutyusod? Most sorozatsztár lehet!http://www.life.hu/sztarok/20151008-a-baratok-kozbe-csunya-kutyat-keresnek-szerepelni.htmlAz RTL-nek óriási ajánlata van csúnyácska, idős kutyák számára. A Barátok közt szereplői közé keresnek egy ilyen adottságokkal rendelkező ebet. TV + SztárokThinkstockBulvárRap: "Bálint Antónia, 13 milla, jön a sok-sok vita"http://www.life.hu/sztarok/20151006-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-lagzi-lajcsi-balint-antonia-rekasi-karoly.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.