Mi simán feleségül vennénk az 57 éves Sharon Stone-t

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
szexi Sharon Stone ruha csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El sem hisszük, hogy Sharon Stone már közeledik a hatodik X-hez. Ugyanolyan csinos, mint az Elemi ösztön idején.

Nemrég arról beszélt egy interjúban a színésznő, hogy nehéz elfogadnia az arcán megjelenő ráncokat, az öregedés jeleit. Nem is értjük, miről beszél. Káprázatosan néz ki Sharon Stone 57 évesen is.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Kevés sminkkel az arcán, egy púderszínű ruhában mutatkozott a minap, erről itt megnézheted a képeket.

Látszik, hogy rendszeresen dolgoztatja izmait az edzőteremben, hiszen egy ilyen alakot biztos, hogy nem a szél hordott össze. Minden elismerésünk, Sharon, igazi bomba nő vagy!

Varnus Xavér reagált a Havas-cikkrehttp://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-reagalt-a-havas-henrik-cikkre.htmlVarnus Xavért nem értintették jól a cikkek, amelyek arról szólnak, hogy Havas Henrik hogyan reagált a Heti Hetesből való távozására. TV + Sztárok--Meghívószaglászásból ötöshttp://www.life.hu/sztarok/20151009-meghivoszaglaszasbol-otos-a-partyzanokban.htmlMár megszokhattátok, hogy a Partyzánokban csupa olyan dolog történik, amire eddig zenés tévéműsorban idehaza még nem volt példa. Hogy Misi különös cselekedete fétis-e, vagy csak hóbort, ma este kiderül az RTLII-n. TV + Sztárok--Búcsúzik a Vigyél el! első szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20151002-bucsuzik-a-vigyel-el-elso-szeriaja.htmlSzombaton búcsúzik a Vigyél el! első szériája az RTL Klubon. Istenes Bence randishow-jában a múlt héten összejött álompárok cupido beach-i randijait is láthatjátok a szombati adásban. Képek először a Life.hu-n! TV + Sztárok--BulvárRap: "Bálint Antónia, 13 milla, jön a sok-sok vita"http://www.life.hu/sztarok/20151006-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-lagzi-lajcsi-balint-antonia-rekasi-karoly.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + Sztárok--Megy a gőzös, megy a gőzös bulikába!http://www.life.hu/sztarok/20151007-partyzanok-uj-resz-elozetes.html5,2 milliárdos buli, avagy a partyvágány mellet kérjük, vigyázzanak! TV + Sztárok--Állítólag sosem feküdt kés alá az élő Barbie-nak kinéző lányhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-allitolag-sosem-fekudt-kes-ala-az-elo-barbienak-kinezo-lany.htmlElmondása szerint természetes adottságainak köszönhetően néz ki úgy Lolita Richi, mint egy élő Barbie baba. A 16 éves lány állítja, nem volt szépészeti műtétje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.