Wow! Király Viktor továbbjutott az amerikai Voice-ban

Voice Adam Levine Király Linda Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbjutott az amerikai Voice párbajában Király Viktor. Az énekes egy gyönyörű, szenvedélyes és érzelmes párbajban győzte le a verseny egyik legtapasztaltabb énekesét, Cassandra Robertset.

A zsűri állva tapsolt, miután a két énekes elénekelte a Nobody knows it but me című dalt és ugyan Pharrell Williams az énekesnőnek adta volna a szavazatát, szerencsére Viktor mestere, Adam Levigne nem hallgatott rá, és Viktor választotta, aki ezzel egy lépcsővel közelebb került az álmaihoz.

"Viktorban van valami különleges" - magyarázta a döntését a Maroon 5 énekese, aki úgy tűnik, valóban úgy gondolja, Viktorral talán még meg is nyerheti ezt a versenyt. A magyar sztár a verseny egyik legtapasztaltabb énekesnőjét győzte le

"Nem vagyok magamnál, nagyon boldog vagyok" - csak ennyit tudott mondani az örömmámorban úszó magyar sztár a Blikk megkeresésére, amikor azt kérdezték tőle, hogy mit érez az újabb sikeres forduló után.

Király Viktor a csúcsra tör: „Most kell kihasználnom a lehetőséget"http://www.life.hu/sztarok/20151019-kiraly-viktor-enekes-a-csucsra-tor-az-amerikai-the-voice-cimu-tehetsegkutato-musorban.htmlAz énekes néhány hete az amerikai The Voice című tehetségkutató műsorban próbálgatja szárnyait, és igyekszik minden opciót megragadni ahhoz, hogy valóra váljon az álma. TV + SztárokOrigoWow! Király Viktor annyira menő, hogy koncertet ad New Yorkbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151017-kiraly-viktor-annyira-meno-hogy-koncertet-ad-new-yorkban-instagramon-tette-kozze.htmlA Life.hu riportere korábban Király Lindát kapta mikrofonvégre, aki öccse sikereiről beszélt. Viktor ugyanis már annyira népszerű a tengerentúlon, hogy fellép a Nagy Almában.TV + SztárokOrigoKirály Viktor világsztárral fotózkodott - Micsoda kép!http://www.life.hu/sztarok/20151016-kiraly-viktor-bruce-willis-tarsasagaban-ebedelt-los-angelesben.htmlA Los Angelesben tartózkodó énekes éppen egy étterem teraszán beszélgetett a barátaival, amikor kiszúrta a háta mögött ebédelő Bruce Willist!TV + SztárokOrigo Király Viktor az egyik legnépszerűbb énekes az amerikai The Voice-banhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-kiraly-viktor-enekes-az-egyik-legnepszerubb-versenyzo-az-amerikai-the-voiceban.htmlAz énekes visszatér New Yorkba, hogy folytassa a versenyt és arról is mesélt, milyen együtt dolgozni egy világsztár mentorral. TV + SztárokOrigoVajnáék élőben néznék meg Király Viktort a The Voice-ban http://www.life.hu/sztarok/20151012-vajna-timea-es-ferje-eloben-szeretnenek-szurkolni-kiraly-viktornak-a-dontoben.htmlA producer és gyönyörű felesége már tervezik az amerikai utat, hogy élőben drukkolhassanak Viktornak a fináléban. TV + Sztárok--Az utca emberének véleménye Király Viktorról: "Szőrös és túl angol"http://www.life.hu/sztarok/20151007-vlogoli-kiraly-viktorrol-kerdezi-az-utca-nepet-voxpop.htmlKirály Viktor amerikai produkciójáról kérdezte az utca népét VlogOli. Vajon hogy fogadták itthon az énekes sikerét? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.