Fenyő Iván: „Nagyon megszűröm, hogy kinek adom az energiám"

Fotó: Bielik István/Origo -
Veszettek (film) párkapcsolat szerelem ismerkedés filmbemutató Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész legújabb filmjének a bemutatóján arról vallott a Life.hu riporterének, hogy még a párkeresés fázisában tart.

Fenyő Iván a Veszettekben egy kemény, szélsőséges rendőrtisztet alakít, ennek kapcsán arról mesélt, hogyan lehet egy macsó pasinak meglágyítani a szívét. „Nem kell a közelembe lopózni és cselszövéseket alkalmazni. Két ember, aki egymáshoz tartozik, egyszer csak találkozik. Jól működik az intuícióm, nagyon megszűröm, hogy kinek adom az energiám, időm, ki az, aki emel" – magyarázta Iván.

Interjú Fenyő Ivánnal

„Ma már a rám mosolygó csajok nem kötnek ki az ágyamban – ez a szakasz lezárult az életemben. Régen mindenkit elkaptam, és nem tett boldoggá. Szeretem a nőket, kellenek, és most is nézelődöm, ismerkedek, de egészségesen kezelem a témát szerintem" – mesélte a színész a Life.hu újságírójának.
Kukacok lepték el Sebestyén Balázs otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-show-musorvezetojenek-otthonat-lisztkukacok-leptek-el.htmlA Class Fm reggeli adásában a műsorvezető elmesélte, otthonát apró férgek lepték el és szeretne megoldást találni a problémákra. TV + Sztárok--A Wikipédia szerint Király Viktor ki fog esni a The Voice-bólhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-kiraly-viktor-enekes-fog-kiesni-az-amerikai-the-voice-bol-a-wikipedia-szocikke-szerint.htmlVagy valamit már előre tud a Wikipédia The Voice október 27-i adásáról, vagy valamit nagyon elnézett a szócikk szerkesztője, amikor Király Viktort a vesztesek közé sorolta a következő dalcsatájában. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVarga Viktor úgy döntött, visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-varga-viktor-enekes-ugy-dontott-visszavonul-par-honapra-es-indiaba-utazik-kalandozni.htmlAz énekes szünetet tart karrierjében, mert önmagával szeretne foglalkozni, ehhez pedig egy messzi országba készül.TV + Sztárok--A Dirty Dancing kultikus jelentének titkairól mesélt Jennifer Greyhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-jennifer-grey-szineszno-a-dirty-dancing-kultikus-jeleneterol-mesel.htmlAki látta a filmet, örökre megőrzi magában azt a jelenetet, amikor Patrick Swayze a magasba emeli Baby-t miközben a Time of my Life című sláger szól. Most néhány titok is kiderült a kultikus jelenetről. TV + Sztárok--Bereczki Zoli Nikáról: "Valóban forr köztünk a levegő"http://www.life.hu/sztarok/20151021-bereczki-zoli-nikaval-enekel.htmlA musicalszínész évekig énekelt duetteket volt feleségével, közös albumokat is kiadtak - most azonban már Nikával áll színpadra. TV + Sztárok--A nap híre! Lindsay Lohan elnök akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20151019-lindsay-lohan-indulna-a-par-ev-mulva-tartott-elnokvalasztason-ez-a-nap-vicce.htmlA botrányhős színésznő egy nem mindennapi kijelentéssel állt elő a minap: talán indul a 2020-as amerikai elnökválasztásokon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.