A Wikipédia szerint Király Viktor ki fog esni a The Voice-ból

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Wikipédia szócikk The Voice kiesés Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vagy valamit már előre tud a Wikipédia The Voice október 27-i adásáról, vagy valamit nagyon elnézett a szócikk szerkesztője, amikor Király Viktort a vesztesek közé sorolta a következő dalcsatájában.

Meglepő dolgot fedezett fel az Origo az amerikai The Voice wikipédiás szócikkében. A tehetségkutató műsor jelenlegi, kilencedik évadának október 27-i adásáról szóló résznél ugyanis Király Viktort a vesztesek közé sorolta a szerkesztő, míg vetélytársát, Jordan Smith-t a győztesekhez.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Viszont tény, hogy a mezőkben nem jelölték meg színkódokkal a nyertest és a vesztest, így elképzelhető, hogy a szócikk szerkesztője csak előre elkészítette a táblázatot, és nem vette figyelembe, ki melyik oszlopba kerül.

Király Viktor népszerűsége azonban töretlen: nem csupán a zsűritagokat nyűgözte le tehetségével, hanem az internet népét is, mi több, hamarosan New Yorkban fog koncertet adni a magyar énekes.

Nem egyezik ÉNB Barbi és ÉNB Alexa ízlése a húspiaconhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-barbi-es-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjainak-izlese-nem-egyezik-ha-pasikrol-van-szo.htmlÚgy tűnik, a pasikon nem fog összeveszni az Éjjel-Nappal Budapest két bombázója, Alexa és Barbi. TV + Sztárok--Varga Viktor úgy döntött, visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-varga-viktor-enekes-ugy-dontott-visszavonul-par-honapra-es-indiaba-utazik-kalandozni.htmlAz énekes szünetet tart karrierjében, mert önmagával szeretne foglalkozni, ehhez pedig egy messzi országba készül.TV + Sztárok--Kovács Kati bojkottálta Tóth Gabi produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-kovacs-kati-dalt-adott-elo-az-enekesnot-nem-erdekelte.htmlVasárnap este a Sztárban sztár egyik legkiemelkedőbb produkcióját adta elő Tóth Gabi, Kovács Katitól a Nem leszek a játékszered című dalt énekelte. Az eredeti előadók általában ott izgulnak a közönség soraiban, vagy a felkészítésben segítik a versenyzőt, az énekesnőt azonban hiába kerestük a stúdióban. TV + SztárokOrigoÍme, a hét legcukibb fotója a szombati Hungary's Got Talentből!http://www.life.hu/sztarok/20151021-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-benn-egy-kislannyal-interjuzott-sebestyen-balazs-es-dombovari-istvan.htmlA különleges tehetségeket felvonultató showban ezúttal egy csöppség tűnt fel, akitől a műsorvezetők is elolvadtak.TV + Sztárok--BulvárRap: "Rékasi Károly sok-sok milliót számol"http://www.life.hu/sztarok/20151020-bulvarrap-rekasi-karoly-sok-sok-milliot-szamol-gombos-edina-lalepett.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKirály Viktort a hangszíne juttathatja győzelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20151021-kiraly-viktort-enekest-aki-jelenleg-az-amerikai-the-voiceban-probalkozik-a-hangszine-juttathatja.htmlAz énekes sikeresen menetel előre az amerikai The Voice-ban, és már az is egyértelmű, hogy hangszínével vette le a lábáról a zsűrit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.