Lagzi Lajcsi: „Én a szerencse fia vagyok, meg a szerencse áldozata is”

interjú Szily Nóra szerencse Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az áramlopás gyanúja miatt előállított Lajcsi korábban Szily Nórának vallott az életéről, sikereiről, szerencséjéről.

„Az emberek legyintenek, hogy: persze, újgazdagok, de Magyarországon mindenki az! Volt egy lehetőség, és aki ezzel élni tudott, az jól járt” – idézte a hot! Lajcsi szavait Szily Nóra interjújából.

„Az én sikereim eléréséhez a szorgalmam meg a kitartásom is hozzátett, de nagyon nagy szerencsém volt! Vannak vállalkozásaim húsz-harminc éve ezek jól működnek. Építettünk ingatlanokat eladásra, de nem tudtuk eladni. Bérbe adtuk, és sokkal jobban jártunk! Sokat tettem a szerencsémért, sokat kockáztattam érte, még a lakásomat is eladtam, mindig le tudtam mondani valamiről. Én a szerencse fia vagyok, meg a szerencse áldozata is” – vallotta Lajcsi, akit egyelőre nem engednek ki az előzetesből.

Részletes vallomást tett Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos írásban tett részletes vallomást, és továbbra sem érti, miért kell előzetes letartóztatásban lennie. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.