Galambos Boglárka Szabadlábon Lagzi Lajcsi háziőrizet előzetes letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos felesége, Galambos Boglárka a Tényeknek adott interjúban mesélt az elmúlt hetek kálváriájáról, például arról is, miért tartják előzetesben Lajcsit.

Október 2-án engedték ki Galambos Boglárkát a börtönből, aki teljes mértékben hisz férje ártatlanságában. A TV2-nek adott interjúban is kiállt Lagzi Lajcsi mellett, ahol többek között azt is elmondta, miért nem engedik férjét szabadlábon vagy házi őrizetben védekezni.

Forrás: Tények

„A Budaörsi Bíróság indoklása erre az volt, hogy Lajosnak olyan kapcsolatrendszere van külföldön, hogy ő ezer százalék, hogy külföldre fog költözni, és a családot is kimenekíti. Másik, hogy a nyomokat és a tárgyi bizonyítékokat eltüntetjük. Harmadik pedig, hogy a tanúkat befolyásoljuk, vagy megzsaroljuk. Ez volt az a három nyomós indok, amiért minket nem engedtek szabadlábra” – mondta Lagzi Lajcsi felesége, aki nevetségesnek titulálta mindezt.

Nem lophatta a vizet Lajcsi, mert be sem volt vezetve – Állítja az ügyvédje http://www.life.hu/news/20151013-lagzi-lajcsi-nem-lophatta-a-vizet-mert-ugyvedje-szerint-be-sem-volt-vezetve.htmlA szeptemberben őrizetbe vett Galambos Lajos ügyvédje azt állítja, hogy nyolc évig nem is volt vezetékes víz ott, ahonnan állítólag lopta. News--Szigorú diéta? Ez történik, ha valaki túl kövér a szexhezhttp://www.life.hu/news/20151012-ez-tortenik-ha-valaki-tul-kover-a-szexhez-tul-kover-a-parzashoz-az-indiai-him-jaguar.htmlJobban érdekli az evés, mint a párzás Delhi állatkertjének elhízott hím jaguárját. A példányt egy szaporítási program keretében vitték az indiai fővárosba, azonban lustasága miatt visszaküldték eredeti otthonába, egy délnyugat-indiai állatkertbe. NewsOrigoSiess haza, mert rommá ázhatsz! És holnap se hagyd otthon az ernyőd!http://www.life.hu/news/20151012-idojaras-hetfon-ujra-beborult-es-eso-varhato-kedden-pedig-ismet-szuksegunk-lesz-az-esernyokre.htmlHétfőn bár pár órára előbukkant a napocska, az örömünk nem tarthatott sokáig. A ronda esőfelhők pedig estefelé ismét lecsaphatnak. NewsThinkstockÍgy tanítja emberségre a világot egy 22 éves fiú – Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/news/20151012-godfrey-cuotto-megfogta-egy-vak-es-szellemileg-serult-ember-kezet-a-buszon.htmlNéha csak annyi is elég, ha kinyújtod a kezed egy szenvedő felé. Kicsit már ezzel is meg lehet váltani a világot, ahogy a 22 éves Godfrey Cuotto tette. News--Reménykeltő hírek: kissé javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/news/20151012-schumacher-menedzsere-szerint-javult-egy-keveset-a-pilota-allapota.htmlSchumacher menedzsere, Sabine Kehm reménykeltő híreket közölt a Forma-1-es pilóta állapotáról. News--Fiatal lányokat vett rá a prostitúcióra egy kaposvári taxishttp://www.life.hu/news/20151012-vadat-emeltek-egy-taxis-ellen-aki-prostituciora-vett-ra-fiatal-lanyokat.htmlKerítés és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség egy taxis és három társa ellen - közölte a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.