Kulcsár Edina: „A siker sok lemondással jár"

pihenés modellkedés TV2 szépségkirálynő Kulcsár Edina munka Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszinte, kitárulkozó sorokkal lepte meg rajongóit a világ egyik legszebb hölgye, aki arról vallott, hogy azért amit elért, napról-napra keményen meg kell dogloznia.

Kulcsár Edina pörgős életet él, a TV2-n műsort vezet, modellkedik, saját ruhamárkát tervez, ezért még az alvásra sincs elég ideje. A szépségkirálynőtől távol áll a panaszkodás, de úgy döntött leírja, milyen egy sztár élete.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

"Igazából sokáig gondolkodtam, hogy leírjam-e, mi játszódik le bennem, mert valószínű sok támadást kapok majd, mivel mindenki csak azt látja hogy sikeres vagyok! Műsorokat vezetek, sok helyre hívnak, pörög az életem stb! Az emberek többsége meg sem próbál a dolgok mögé látni! El kell hogy mondjam, a siker nem minden! Nagyon sok lemondással jár, hogy az ember minden téren megállja a helyét, és több lábon álljon!"

"Nagyon kevés időm van a családomra, sok más lényeges dologra az életben, és magamra is! 2-4 órákat alszom, hogy mindennel tudjak foglalkozni, és néha elfáradok ezekben, de aztán végig gondolom a helyzetem, és büszkeséggel tölt el, hogy ezt 24 évesen meg tudom csinálni! Persze, nagyon sokan vannak mellettem akikre számíthatok, de akkor is nagyon nehéz néha! Kell egy kis idő, hogy rendszerezzem ezt a sok dolgot ami most körülöttem van, és akkor minden rendben lesz! Aggódni nem kell értem, nagylány vagyok, és megoldok mindent! Inkább hálás vagyok, hogy ennyi dologban lehet részem, mert ez is azt bizonyítja, hogy elbírok a feladatokkal!" – írja Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.