Faludy Fanny: "Mintha a szívemet tépnék ki"

Forrás: MTI/Kovács Attila -
halál árverezés Faludy György fájdalom Faludy Fanny hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás költő özvegye nehéz napokat él át, ugyanis Faludy György hagyatékának tételei kalapács alá kerülnek.

Ahogy a Life.hu is megírta, mivel Faludy Fanny nehéz helyzetbe került, kénytelen elárverezni férje hagyatékát. Az özvegy a Storyban elmesélte, milyen vegyes érzelmekkel adja át férje személyes tárgyait.

Forrás: MTI/Kovács Attila

„Azért tartom szép lehetőségnek az árverést, mert így Gyuri minden egyes tisztelője hazavihet valamit a hagytékából. Szükségszerűen fel kell áldoznom néhány darabot az egészből. Mit érzek az aukcióval kapcsolatban? – tette fel a kérdést magának az özvegy. „Olyan mintha a szívemet tépnék ki. Biztosan fogok sírni, amikor látom, hogy Gyurika kéziratait mások elcsomagolják" – mondta Fanny.

Lilu: „A forgatásokon néha éreztük, jobb, ha sietünk"http://www.life.hu/sztarok/20151029-lilu-az-rtl-klub-keresem-a-csaladom-forgatasa-kapcsan-a-vilag-legveszelyesebb-varosaba-is.htmlLilu új műsora, a Keresem a családom kapcsán a világ legveszélyesebb városába utazott, ahol nagyon vigyáznia kellett minden lépésére. TV + Sztárok--Szabó Győző: „Volt, hogy egész hónapban 14 ezer forint volt a zsebemben"http://www.life.hu/sztarok/20151029-szabo-gyozo-szinesz-eleteben-volt-olyan-idoszak-amikor-naprol-napra-elt-keves-penzbol.htmlA sikeres színész sosem felejti el azt az időszakot, amikor napról-napra kellet élnie. TV + Sztárok--Gyönyörű kockahasú pasikkal erősít az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20151028-az-rtl-klub-hungary-s-got-talen-tehetsegkutatoja-gyonyoru-kockahasu-pasikkal-a-bartendaz-csapat.htmlA szombati Hungary's Got Talentben mutatkoznak be a Bartendaz csapat tagjai a hölgynézők legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Visszaéltek Dobó Kata nevével – Milliókkal károsíthatták meg!http://www.life.hu/sztarok/20151029-dobo-kata-nevevel-egy-fogyasztotablettat-hirdeto-fantomceg-elt-vissza.htmlA színésznő tudta nélkül, a nevével reklámoztak egy fogyókúrás tablettát, ami miatt milliókkal károsíthatták meg. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKirály Viktor: "A többi versenyzőt nem kapták fel ennyire"http://www.life.hu/sztarok/20151029-kiraly-viktor-enekes-elmondta-a-voice-ban-a-tobbi-versenyzot-nem-kaptak-fel-ennyire.htmlKirály Viktor bizonyára alig ocsúdott fel a The Voice-ban való továbbjutása felett érzett öröméből, máris gőzerővel készül az élő show-kra. TV + Sztárok--Ördög Nóri: "Ezt a szörnyűséget nem lehet kitörölni"http://www.life.hu/sztarok/20151028-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-afrikaban-jart-ahol-megtapasztalta-az-afrikai-gyermekek-eletet.htmlA műsorvezető egy teljes hetet töltött Angolában egy olyan kampány keretén belül, amely a tetanuszfertőzés ellen lépett fel. Nóri az mesélte, rengeteg borzalommal szembesült, amit sem elképzelni, sem elfelejteni nem lehet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.