Király Viktor: "Imádom Gwen Stefanit és nem vagyok hajlandó izgulni"

Forrás: Cabonoir Photography -
Voice Gwen Stefani Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában készül a jövő heti megméretésre Király Viktor, ugyanis először szerepel majd az amerikai Voice élő adásában. Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, testvére, Linda lesz majd ott vele a nagy pillanatban.

"Azt még nem tudom, hogy az első vagy a második adásban leszek-e színpadon. Összesen húszan vagyunk most versenyben, akik hétfő és kedd este fognak fellépni. Az eredményt azonban csak szerdán tudjuk meg. Minden adás után összesen 14 órája van a nézőknek arra, hogy az adott adásban szereplő énekesekre szavazzon."

Király Viktor Forrás: Cabonoir Photography

Ez valóban stresszesen hangzik, de eldöntöttem: nem vagyok hajlandó izgulni.

Annyira jól érzem magam, annyira örülök, hogy itt lehetek, hogy kiélvezek minden percet, amíg lehet! - mondta Viktor a Blikknek. Az énekes a lapnak azt is elmesélte, hogy nagyon jó Gwen Stefanival együtt dolgozni, az énekesnő ugyanis komolyan foglalkozik vele.

"Imádom! Amikor először voltam nála próbán, több mint egy órán át gyakoroltunk. Rögtön tetszett neki, ahogy elénekeltem a dalom, de azonnal elkezdett azon gondolkodni, hogy lehetne még jobban a sajátommá tenni a számot. Érezte, hogy nem teljesen fekszik nekem még a dal, de nagyon sokat segített" - mesélte Viktor, aki teljesen elámult Gwen következő lépésén.

"Odavitt a saját styling-csapatához, hogy együtt kiválasszuk a megfelelő ruhámat, amit az élő adásban viselek" – tette hozzá a magyar énekes, aki szerint nemcsak a világsztár, hanem a Voice egész stábja profi. "Már most készítenek fel miket arra, hogy mi fog történni. Pontosan elmondták, hogy mi történik, ha továbbjutunk, mi a menetrend az élő adás után. Mert az igazi őrület akkor jön csak igazán! A show után ugyanis irány az iTunes stúdió, hogy felénekeljük a következő dalunkat, és persze várnak még az interjúk, szóval arra kértek minket, próbáljunk meg addig pihenni, míg van rá lehetőség" – nevetett Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.