Varga Viktor Indiában – vajon exével is összefut a messzi országban?

Forrás: Facebook/Varga Viktor -
uatzás Cinthya Dictator exbarátnő szerelem Varga Viktor India szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös egybeesés, hogy pár napja Cinthya, most pedig Viktor posztolt fotót az egzotikus országból.

Varga Viktor nemrég azt fejtegette, hogy hosszabb időre Indiába utazna, mert nagyon vonzza az ország. Az énekes exe pedig ripsz-ropsz oda is repült, és egy fotón mutatta meg a fáradalmas utazását. Akkor még csak találgattuk együtt utazott-e a volt szerelmespár, vagy külön. Az viszont tény, hogy mindketten a varázslatos keleten kalandoznak. A kérdés már csak az, útjuk keresztezi-e egymást?

Forrás: Facebook/Varga Viktor

Nem ők az egyetlenek

Berki Krisztián és Hódi Pamela is egy varázslatos Maldív-szigeteki utazással jelezték, hogy kibékültek és újra lángol a szerelem kettejük között. A Life.hu interjújában olvashattok kalandjaikról.
Hoppá! Hevesen flörtöltek Dombóvári Istvánnal a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-dombovari-istvan-flortbe-keveredett-az-ikerlanyokkal-az-rtl-klub-hungarys-got-talent.htmlBár stand up műfajú produkcióval érkeztek a Fekete-ikrek a Hungary's Got Talentbe, már a backstage-ben nagy feltűnést keltettek. TV + Sztárok--ÉNB Alexa énekelni tanul barátnőjétől http://www.life.hu/sztarok/20151105-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-uj-dalra-keszul-enekelni-tanul.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja idén nyáron készítette el élete első, Bang Bang című klipjét, amely azóta több mint kétmilliós megtekintést ért el a legnagyobb videómegosztó portálon. A mongol származású lány a sikeren felbuzdulva elhatározta, hogy fejleszti az énektudását. TV + Sztárok--Rúdon pörögtek a szexi műsorvezetőkhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-toth-laura-a-sportklub-musorvezetoje-a-rudon-porgott-szexi-musorvezeto-tarsaival.htmlTóth Laura, a SportKlub üdvöskéje a Helló, Angyalok! adásában egy igazán sztereotip, erotikusnak bélyegzett, de a valóságban nagyon kemény versenysporttal, a rúdtánccal ismerkedhetett meg bombázó kolléganőivel együtt. TV + Sztárok--Falusi Mariann: "Azért kaptam a beteg barátokat, hogy általuk türelmet tanuljak"http://www.life.hu/sztarok/20151106-falusi-mariann-tavolsagtartasaval-vedi-meg-magat.htmlMindenki azt hiszi róla, hogy mosolygós és közvetlen, holott Falusi Mariann a valóságban nagyon zárkózott és távolságtartó. Beteg barátaiért viszont mindent megtesz, és állítja, nem véletlenül ajándékozta meg velük a sors. Nagyon meglepő titkokat árult el magáról az énekesnő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBásti Juli: "Kicsúszott a lábam alól a talaj"http://www.life.hu/sztarok/20151106-basti-juli-arrol-vallott-amikor-meghalt-az-edesanyja.htmlMegrendítő őszinteséggel vallott élete egyik legnehezebb időszakáról az ismert színésznő, Básti Juli. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoA nap legcsodálatosabb pasija Liam Hemsworth – Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20151105-liam-hemsworth-szineszrol-szexi-kepek-jelentek-meg.htmlAz éhezők viadala sztárját a brit Men’s Health magazin fotózta. Legnagyobb örömünkre a képek elképesztően dögösek lettek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.