Charlie füstös hangja vajon kifog Gáspár Lacin?

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
Sztárban sztár Gáspár Laci Charlie dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci a vasárnapi Sztárban sztárban két rendkívüli énekes bőrébe bújik; Donna Summert és a magyar énekest, Charlie-t fogja utánozni. Érdekes, de nem a diszkókirálynő megszemélyesítése fogott ki rajta, hanem a magyar előadóművész jellegzetesen rekedt hangja.

Lajtai Kati, a szereplőket felkészítő énekesnő árult el kulisszatitkokat arról, hogyan készül Gáspár Laci hétről hétre az általa megformált karakteres előadó szerepére.

Laci csak az első női szerepénél kapott kisebb sokkot, azóta megszerette a csajos ökörködést. Rögtön az első adásban női ruhába kellett bújnia, Meghan Trainort alakította.

Gátlásokkal telve, húzódozva állt neki a feladatnak, végül annyira sikerült neki a beavatás, hogy onnantól kezdve mindig jól szórakozik, ha csajos feladat vár rá. És kapott is jó pár ilyet; remekül alakította Whitney Houstont, majd Chert, a héten pedig Donna Summer, a diszkókirálynő következik.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.