Ezért eshetett ki Király Viktor a The Voice-ból

Forrás: Instagram/Király Viktor -
The Voice énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, az első 12-be nem sikerült bejutnia Király Viktornak a The Voice-ban. Az énekes elmondta, a műsor hozzásegítette ahhoz, hogy megismerjék a nevét és beindiuljon a külföldi karrierje. Édesapja Király Tamás pedig tudni véli, miért esett ki fia a tehetségkutatóból.

"Egy dologra tudok gondolni. Nyomon követtük az amerikai sajtót, csak jókat írtak róla. Egy ilyen tévéshow-ban az előrejutáshoz viszont rengeteg minden kell. Szerintem túl sokszor emlegették Viktorral kapcsolatban, hogy magyar popénekes és popsztár. Mindenki szereti az elesetteket felkarolni, a fiam pedig nem az. Az amerikai álom nem arról szól, hogy jön egy popsztár szerencsét próbálni"árulta el az énekes édesapja a Borsnak, aki egy nagy lemezkiadó vezetője volt.

Forrás: Instagram/Király Viktor

"Állandóan csörög Viktor telefonja, interjúkra hívják, stúdiómeghallgatásokra, zenészek és kiadók érdeklődnek. Adam Levine is jelezte már, hogy dolgozna vele, hamarosan pedig Eric Benethez megy. Ez speciális helyzet, időben megtervezzük a lépéseket. A magyar rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, nem veszítik őt el, számíthatnak rá. Csak míg mások itthonról mennek Amerikába fellépni, ő onnan jön majd Magyarországra" - tette hozzá.

Gömbölyödő pocakot villantott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20151111-gombolyodo-pocakot-villantott-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja.htmlA Barátok közt színésznője a közösségi oldalán mutatta meg magát. TV + Sztárok--Király Viktor: "A sorsom az amerikaiak kezébe került"http://www.life.hu/sztarok/20151111-kiraly-viktorra-csak-az-usabol-lehet-szavazni-hogy-tovabbjusson-a-the-voiceban.htmlÚgy tűnt, magyar rajongótábora segítheti Király Viktort a Voice-ban való továbbjutásban, de nem. Kiderült, a versenyzőkre csak az USA földrajzi határain belül lehet szavazni. Viktor eddig szavazásra biztatta rajongóit, ám ennek tudatában a közösségi oldalain közzétette, csupán szurkolni tudnak neki. TV + Sztárok--Király Viktor: „Hihetetlen, hogy eddig eljutottam"http://www.life.hu/sztarok/20151112-kiraly-viktor-enekes-megszolalt-az-amerikai-the-voicebol-valo-kiesese-kapcsan.htmlAz énekes az amerikai tehetségkutatóban, a Voice-ban egészen az élő show-ig jutott, ám a 24 versenyzőből végül csak 12 mehetett tovább a következő fordulóba a nézők és a zsűri szavazatai alapján. TV + Sztárok--Kulisszák mögött: így verték át Várkonyi Andit a Tények stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-varkonyi-andreat-a-tv2-hiradosat-a-tenyek-studiojaban-vertek-at-a-szuletesnapjan.htmlA híradós azt mondta, érezte, hogy valami nem stimmel, de úgy volt vele: ha a rendező azt mondja, adás van, akkor biztosan adás van. TV + Sztárok--Hoppá! Cinthya Dictator hatalmas nyelvet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151112-cinthya-dictator-fotoslanynak-nagyon-jol-all-india-es-hatalmas-nyelvet-is-megmutatta.htmlA fotóslánynak bejönnek a harsány színek és a különleges helyszínek, már csak Varga Viktor hiányzik mellőle. TV + Sztárok--Ördög Nóra:Egy gyomorbavágó élménnyel gazdagodtamhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-ordog-nora-egy-gyomorbavago-elmennyel-gazdagodott-angolaban.htmlÉletre szóló tapasztalatot szerzett Ördög Nóra Afrikában, aki amióta hazatért, még jobban értékeli a családja nyugodt, biztonságos életét. Globális gondolkodásra biztat, és azzal a felelősségérzettel gazdagodott, hogy ha akarunk, igenis tudunk tenni a nélkülöző gyerekekért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.