Gáspár Laci nyerné a Sztárban sztárt, ha ma véget ért volna a show!

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi Csobot Adél Peter Sramek Sztárban sztár Gáspár Laci döntő műsor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zsűri már elmondta, hogy kiket szeretne látni a végső döntőben, de itt csak a nézők szava számít.

Jövő héten jön az utolsó adás, amikor kiderül, ki lesz Magyarország legnagyobb házibulijának győztese. Negyedik helyen végzett Csobot Adél, harmadik helyen Tóth Gabi, második helyen Peter Sramek, első helyen pedig Gáspár Laci. Tehát, ha ma érne véget a show, Laci lenne az abszolút győztes.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár
Kökény Attila és Gáspár Laci Grease előadásától sírunk a nevetéstől!http://www.life.hu/sztarok/20151122-kokeny-attila-es-gaspar-laci-grease-karaktereitol-sirunk-micsoda-show-a-szinpadon.htmlJohn Travolta és Olivia Newton-John az évezred filmes párosa! De így magyar változatban egyszerűen utánozhatatlanok. TV + Sztárok--Sosem gondoltuk volna: Peter Sramek nagy nőfaló letthttp://www.life.hu/sztarok/20151122-peter-sramek-lou-begakent-lepett-szinpadra-es-nagy-nofalo-lett-belole.htmlPeter Sramek, aki Pál Dénessel egyszer már jól felültetett minket, megint nagyot alkotott. És ahogy eddig sem, most sem volt egyszerű helyzetben. TV + Sztárok--Csobot Adél elhúzta Oszvald Marika nótáját: Nagyszerűen pörgött!http://www.life.hu/sztarok/20151122-csobot-adel-tokeletesen-hozta-oszvald-marikat-igazi-operett-eloadas-a-szinpadon.htmlAz énekesnőnek még talán egy dal sem állt olyan jól, mint Oszvald Marika egyik örökzöld slágere. Adél úgy pörgött-forgott a színpadon, mint egy igazi operettsztár. TV + SztárokOrigoTóth Gabi ma este tüzesebb lesz, mint valaha: Dögös duettpartnerrel robban!http://www.life.hu/sztarok/20151122-toth-gabi-es-szandi-igazan-szexi-produkcioval-keszul-tuzes-hangulat-a-szinpadon.htmlIgazán erotikus, és szexi produkcióval készül ma este Szandi és Tóth Gabi, akik Shakira és Rihanna egyik legvadítóbb közös dalát fogják előadni a színpadon. TV + SztárokOrigoOrdibálásig fajul ma este Friderikusz műsora: Deutsch Tamással nem kímélik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20151122-friderikusz-sandor-az-osszezarbva-friderikusszsal-musorban-deutsch-tamassal-nem-kimelik-egymast.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Deutsch Tamás lesz ma este összezárva Fridivel a TV2 műsorában. Mostanra pedig már azt is tudni lehet, hogy bizony kiabálásig fajul majd Friderikusz Sándornak és vendégének beszélgetése.TV + Sztárok--Búcsúzik az RTL szombat esti műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151121-iden-nem-lesz-tobb-gyertek-at-szombat-este-adasa.htmlÁbel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető hárommillió forintértTV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.