Kiss Daniella nagyon jó eredményekkel debütált Kínában

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata világverseny Miss World Hungary Kiss Daniella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary győztese nem csak a zsűrit, de a közönséget is elkápráztatta. A közösségszavazáson első helyen áll.

Sarka Kata büszkén újságolta el a közösségi oldalán, hogy Daniella nagyon jól teljesített az eddigi megmérettetéseken. A csodaszép modell nemzeti ruhában kápráztatta el közönséget, sőt, egy különleges táncot is előadott. "Kiss Daniella elképesztően jól teljesített a mai alversenyen, ahol a nemzeti ruhában kellett az előre betanult nemzeti táncot előadni! Daniella egyedül készült fel erre a megmérettetésre, és itt is sikerült a legjobban teljesítenie, ahogy a szavazáson vezet még mindig! A jelenlegi állás szerint a mi lányunk a legszebb a világon! Szavazni folyamatosan lehet! Hajrá Daniella!!!" - írta Kata a Facebook oldalán.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Óriási veszteség érte Kárász Róbertet: Ellopták szeretett motorjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151123-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetojenek-elloptak-szertett-motorjat.htmlA műsorvezető közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, abban reménykedve, hátha valaki felismeri kétkerekűjét. TV + Sztárok--Micsoda?! Till Attila ősember szakállal pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20151122-till-attila-elkepeszto-szakallat-villantott-vajon-meddig-marad-az-arcszorzet.htmlElérkeztünk a Sztárban sztár elődöntőjéhez. Az előadók mellett többen is átváltoztak a show kedvéért, például a műsorvezető, Till Attila is. TV + SztárokOrigoCsobot Adél elhúzta Oszvald Marika nótáját: Nagyszerűen pörgött!http://www.life.hu/sztarok/20151122-csobot-adel-tokeletesen-hozta-oszvald-marikat-igazi-operett-eloadas-a-szinpadon.htmlAz énekesnőnek még talán egy dal sem állt olyan jól, mint Oszvald Marika egyik örökzöld slágere. Adél úgy pörgött-forgott a színpadon, mint egy igazi operettsztár. TV + SztárokOrigo"Nem vagyok fából" - Ördög Nóra többször is sírva fakadt a kamrák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20151123-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-a-kamerak-elott-fakadt-sirva.htmlA Kocka nem csak az ügyesség és a koncentráció játéka, de az érzelmeké is. Legalábbis erre enged következtetni, hogy Ördög Nóra többször is elsírta magát a forgatások alatt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJennifer Lawrence teljesen őrült - de mi így is imádjuk!http://www.life.hu/sztarok/20151121-jennifer-lawrence-szineszno-orult-dolgot-tett-egy-repulogepen.htmlIzgalmában megsebesítette egyik ujját a színésznő. Ez önmagában még nem túl érdekes, ám a Jenről készült videó igen! TV + Sztárok--Kerek popsik, neccharisnya és pucsítás: Tóth Gabi és Szandi nagyon odatették!http://www.life.hu/sztarok/20151122-toth-gabi-es-szandi-nagyon-odatettek-kerek-popsik-neccharisnya-es-pucsitas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tóth Gabi Szandit kapta duettpartneréül, együtt pedig Shakirát és Rihannát kellett színpadra állítaniuk. Nos, ez sikerült is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.