Karambolozott Földes Eszter – pedig nem is vezet a színésznő!

Forrás: RTL Klub -
Karambol jelenet Válótársak Földes Eszter vezetés RTL Klub jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Válótársak című sorozat második epizódja azzal ért véget, hogy a színésznő által alakított Vándor Szonja karambolozik, a Life.hu pedig megtudta, hogyan vették fel a jelenetet.

A történet szerint Vándor Szonja (Földes Eszter) dühösen vezet haza éjszaka, amikor elengedi az autója kormányát. Külön érdekesség, hogy a karakter megformálója, Földes Eszter valójában nem is rendelkezik jogsival. Ezt azzal hidalta át a stáb, hogy egy tréleren ment az autója, így rizikómentesen tudtak forgatni vele, de ez abszolút bevált filmes trükk.

Forrás: RTL Klub

Arról, hogy mi játszódott le Szonjában a jelenet közben, arról Földes Eszter a következőt nyilatkozta: „Szonja feszegette a határait, de valójában nem akart öngyilkos lenni, viszont kapóra jött neki ez az eset és ezt maximálisan ki is használta Jocival (Lengyel Tamással) szemben. Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint amikor valaki karcolgatja az ütőereit, de valójában nem akar igazi sérülést okozni, csak fel akarja hívni magára a figyelmet."

Forrás: RTL Klub
Gáspár Laci Majkát alakítja a Sztárban sztár döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151123-gaspar-laci-a-tv2-sztraban-sztar-enekese-majkat-alakitja-a-musor-dontojeben.htmlTilla kiosztotta az utolsó duetteket, Gáspár Laci Curtis-szel az oldalán énekli majd, a Belehalok című slágert. TV + Sztárok--Csokoládéra váltotta le a híreket az egykori híradós, Nagy Judithttp://www.life.hu/sztarok/20151123-nagy-judit-egykori-hirados-csokoladera-valtotta-le-a-hiradot.htmlAz egykori híradósból csokoládétervező és kommunikációs szakember lett. TV + Sztárok--Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Ördög Nóra annyira izgult, majdnem "megfulladt"http://www.life.hu/sztarok/20151124-ordog-nora-nagyon-izgult-a-kocka-forgatasan.htmlÖrdög Nóra rutinos műsorvezetőként is tud annyira izgalmas helyzetbe kerülni, hogy lélegzetvisszafojtva izguljon. TV + Sztárok--Csúnyán beszóltak a Sztárban sztár énekesének, Peter Srámeknekhttp://www.life.hu/sztarok/20151125-zambo-krisztian-beszolt-peter-srameknek.htmlZámbó Krisztián kiakadt. Elege lett abból, hogy - állítása szerint - őt állandóan bántják. TV + Sztárok--VV Laci közösségi oldalán osztotta ki az Aurelio drogügye miatt kárörvendő emberekethttp://www.life.hu/sztarok/20151125-vv-laci-kozossegi-oldalan-osztotta-ki-az-aurelio-drogugye-miatt-karorvendo-embereket.htmlUgyan nem tartja jó barátjának Aureliot, VV Laci mégis kikelt a kárörvendők viselkedése miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.