Dögös sellőlányként úszkál Bódi Sylvi - Szexi fotó!

szexi Bódi Sylvi tenger test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően szép képet osztott meg magáról Bódi Sylvi - épp a habokat szeli rajta.

Amíg Magyarországon tombolnak a mínuszok, addig Bódi Sylvi kedvenc hullámai alatt úszkál. A szörfoktató-modell a Csendes-óceánban sellősködés közben készült fotóját osztotta meg Instagramon. "Otthon érzem magam"- írta a képhez angolul.

Forrás: Instagram/ Bódi Sylvi
Ada megmutatta, mi nem látszik a tévében, amikor műsort vezethttp://www.life.hu/sztarok/20151125-ada-pinter-adrienn-letolt-nadragban.htmlMókás fotón mutatta meg az RTL műsorvezetője, mi az, amit a tévénézők nem láthatnak.TV + Sztárok--Ördög Nóra annyira izgult, majdnem "megfulladt"http://www.life.hu/sztarok/20151124-ordog-nora-nagyon-izgult-a-kocka-forgatasan.htmlÖrdög Nóra rutinos műsorvezetőként is tud annyira izgalmas helyzetbe kerülni, hogy lélegzetvisszafojtva izguljon. TV + Sztárok--Csúnyán beszóltak a Sztárban sztár énekesének, Peter Srámeknekhttp://www.life.hu/sztarok/20151125-zambo-krisztian-beszolt-peter-srameknek.htmlZámbó Krisztián kiakadt. Elege lett abból, hogy - állítása szerint - őt állandóan bántják. TV + Sztárok--Így sminkel férfit Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151123-igy-sminkel-ferfit-tolvai-reni.htmlTolvai Reni már kislányként rajongott a sminkekért, szerette magát és barátnőit kifesteni. Az énekesnő nem kímélte a Life.hu nagyszájú riporterét, Németh Mátét és füstös, Johnny Depp-sminket varázsolt neki.TV + SztárokOrigoJesszus! Mi történt a szexi Chris Hemsworth csodás testével?http://www.life.hu/sztarok/20151123-chris-hemsworth-sokat-fogyott-egy-szerep-miatt.htmlRajongók milliói imádják Chris Hemsworth csodásra izmosított testét, ami szinte védjegyévé vált. A 32 éves színész egy szerep kedvéért azonban megvált kockahasától. TV + Sztárok--VV Dóra kiakadt az eltartott férfiakonhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-vv-dora-kiakadt-az-eltartott-ferfiakon.htmlTörök Dóri, azaz a Való Világ legutóbbi szériájának plasztikfenekű szőkesége Facebookon fogalmazta meg erős kritikáját a magukat eltartató férfiakról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.