Élet egy HIV-pozitív világsztár mellett: Kitálalt Charlie Sheen személyi asszisztense

Forrás: AFP/Jason Merritt -
diagnózis Charlie Sheen vizsgálat hétköznap vallomás személyi asszisztens HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steve Han egyike volt annak a néhány embernek, aki tudott az 50 éves színész betegségéről. A sztár egykori személyi asszisztense elárulta, hogyan őrizte meg Sheen titkát, és hogyan vette fel a küzdelmet a HIV-vírussal.

Steve Han 2011 elején kezdett el dolgozni Charlie Sheennek, és több mint 2 éven át volt a Két pasi meg egy kicsi sorozat sztárjának személyi asszisztense.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A napokban kiderült: Charlie Sheen feltehetően transzvesztita szeretőjétől kapta el a betegséget - részletekért kattints ide!

Sheen néhány hete vallotta be a Today show-műsorban, hogy HIV-pozitív, Han szerint pedig bár a színész jól van, a média ellene irányuló támadásait nehezen viseli.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.