Nagyon cuki dolgot tett várandós szerelméért Istenes Bence

Csobot Adél szívecske Istenes Bence várandós verseny büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető végigizgulta a Sztárban sztár döntőjét Csobot Adél miatt.

Az énekesnő, akinek már szépen gömbölyödik a pocakja, végül a negyedik helyen végzett, így Istenes Bence méltán volt rá nagyon büszke. A műsorvezető Facebook-oldalán köszöntötte Adélt.

Forrás: Facebook/ Istenes Bence

Nagyon büszke vagyok a szerelmemre, hogy ilyen ügyesen végigcsinálta ezt a versenyt egy kisbabával a pocakjában” – írta a műsorvezető, aki hamarosan apa lesz. Kedves sorait természetesen még néhány szívecskével is ellátta.

Istenes Bence: "Adél már nagyon-nagyon szeretné, ha megkérném a kezét"

Néhány hónapja robbant a hír, hogy a Life.hu sztárszerzője, Csobot Adél babát vár, aminek ma már szemmel látható jelei is vannak. Bence a gólyahírrel egy időben a Fókuszban elmondta, jelenleg a kisbabára koncentrálnak, és hozzátette, hogy Adél nagyon vágyik arra, hogy gyűrű kerüljön az ujjára. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Nagy Feró: "Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt"http://www.life.hu/sztarok/20151130-nagy-fero-csak-a-baleset-utan-fogtam-fel-mekkora-szerencsem-volt.htmlNagy sebességgel Nagy Feró kocsijába csapódott egy BMW az RTL székházának közelében. Hajszálon múlt az énekes élete, és az is, hogy Feró kocsija letarolja a buszmegálló utasait. A BMW-s friss jogsival vezetett.TV + Sztárok--Kiderült! 2015-ben Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-gaspar-laci-nyerte-a-sztarban-sztart-o-lett-magyarorszag-legsokoldalubb-enekese-2015-ben.htmlBereczki Zoltán, Majka és Liptai Claudia is Gáspár Lacit várta győztesnek, Havas Henrik pedig Peter Sramekre szavazott. Az ítészek döntése azonban nem esett latba ma este, ahogyan a kiesett versenyzőké sem, akik Laci és Gabi között vívódtak. TV + Sztárok--Pipipipipi: Hosszúcombú díva lett a pipiskedő Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-hosszucombu-diva-lett-a-pipiskedo-csobot-adelbol-a-sztarban-sztar-dontojeben.htmlAuth Csilla után Selena Gomez bőrébe bújt a várandós Csobot Adél. TV + Sztárok--Cuclifejek és nyári gyerekek: Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegéthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-peter-sramek-csodasan-hajtotta-a-keszeget-a-tv2-szatrban-sztar-dontojeben.htmlVarázsbundában rappelt magyarul a szlovák Peter Sramek, aki összesítésben a második helyen állt az előző hét alapján. És amúgy mi az a cuclifej? TV + Sztárok--Baukó Éva (Alekosz) Mikulással birkózik: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151129-bauko-eva-es-alekosz-az-edes-eletben-mikulasjelmezben-estek-egymasnak.htmlA VV egykori üdvöskéje, aki mostanában dögösebb, mint valaha, újabb intim fotót tett közzé nyilvános Instagram oldalán.TV + SztárokKínos! Szujó Zoltán a Forma-1 élő adásában káromkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-szujo-zoltan-musorvezeto-a-forma-1-elo-adasaban-karomkodott-weber-gabor-mentette-a-helyzetet.html"Ezt én most átveszem, addig dühöngd ki magad" - így ptóbálta menteni a helyzetet Wéber Gábor szakkommentátor, amikor Szujó Zoltán teljesen kiborult.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.