Idegösszeomlást kapott Aurelio

gyász idegösszeomlás VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Fókuszának adott interjút zokogva a gyászoló Aurelio. A fiú egyetlen támaszát veszítette el. 

"Bármit megtennék, bármit odaadnék, hogy visszakapjam az édesapámat!. Nyugtatókon élek, amióta meghalt! Egész életemben ettől féltem a legjobban, hogy meghal, hogy magamra hagy!" - mondta könnyek között Aurelio ls hozzátette, az édesapjáért meg is halt volna.

Caversaccio már régóta beteg volt, cukorbetegséggel küszködött, átesett két szívinfarktuson is és a tüdeje is beteg volt.

Molnár Anikó: "Lehet, hogy ötvenévesen megbánom majd, hogy nem szültem gyereket"http://www.life.hu/sztarok/20151129-molnar-aniko-dubajrol-allatvedelelmrol-csaladrol-fogyasrol-hizasrol.htmlAmerikai tanulmányairól, állatmentésről, tetoválásokról és magánéletről mesélt Molnár Anikó. TV + SztárokOrigoÚj tévécsatorna indul itthon december 1-jénhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-uj-tevecsatorna-indul-itthon-december-1-jen-a-vintage-tv.html2015. december 1-től új retró zenecsatorna kezdi meg működését Magyarországon: a csatorna napi hat órában az egész országban ingyenesen is elérhető lesz. TV + SztárokOrigoÚj tévécsatorna indul itthon december 1-jénhttp://www.life.hu/sztarok/20151129-uj-tevecsatorna-indul-itthon-december-1-jen-a-vintage-tv.html2015. december 1-től új retró zenecsatorna kezdi meg működését Magyarországon: a csatorna napi hat órában az egész országban ingyenesen is elérhető lesz. TV + SztárokOrigoDirty Led Light Crew: "Életünk eddigi legnagyobb megmérettetése előtt állunk"http://www.life.hu/sztarok/20151128-hungarsy-got-talent-dirty-led-light-crew-eletunk-eddigi-legnagyobb-megmerettetese-elott-allunk.htmlHorváth Zoltán, a Hungary’s Got Talent egyik leglátványosabb táncprodukciójának vezetője megilletődve adott interjút a Life.hu-nak a backstage-ben. TV + SztárokOrigoKifaggattuk a Hungary’s Got Talent legjobb csajáthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-kifaggattuk-a-hungary-s-got-talent-legjobb-csajat-niabe-doriane.htmlNiabe Doriane kétségkívül a legdögösebb szereplője a ma este élőben debütáló műsornak. A fiatal lány arról mesélt, felkapják-e a fiúk a backstage-ben a fejüket, amikor elsuhan mellettük. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly: "Az alkohol az én rabom"http://www.life.hu/sztarok/20151125-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musorban.htmlNemrégiben jelentette be Gesztesi Károly, hogy fél évre visszavonul, de most, a Frizbi Hajdú PÉterrel című műsorban interjút adott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.