Hoppá! Görög Zita visszatér a képernyőre

Forrás: Arvaligroup -
fashion week Görög Zita műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decembertől visszatér a TV2 képernyőjére Görög Zita, aki a Trendmánia című műsor műsorvezetője lesz.

Az egykori modell Trendmánia című műsora sokak örömére újra látható lesz televízióban.

Forrás: Arvaligroup

„A műsor a hétköznapokra is ad ötleteket, kicsit sem súrolva a sznobizmus határait, odafigyelve arra, hogy mindenki számára elérhető legyen, ettől függetlenül persze az újdonságokról is szót ejtünk. De nem csak a divatmániások kapnak hasznos tippeket, azoknak is érdemes figyelemmel követni a műsort, akik odafigyelnek az egészségük megőrzésére, a helyes táplálkozásra és a testi-lelki harmóniára” – árulta el a Blikknek Zita, akinek a műsora eddig az RTL Klubon volt látható.

"Én akkor kívánok meg valakit, ha az illető megmozgatja a lelkemet"

Egy éve talált rá a szerelem Görög Zitára. A műsorvezető a TV2 akkori sajtófőnökébe, Koltay Tamásba szeretett bele, most már az esküvőt tervezik. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Így köszöntötték kollégái a 43 éves Kamarás Ivánt: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kamaras-ivan-szinesz-43-eves-lett-es-igy-koszontottek-fel-a-kollegai-baratai.htmlGlutén-, cukor-, és laktózmentes sütit kapott, valamint jókívánságokat és üdvözleteket. A kollégák és barátok pedig még dalra is fakadtak a Life.hu kamerája előtt. Isten éltesse Kamarás Ivánt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTeljesen eltorzult Iszak Eszti arca: Rá sem ismertünk!http://www.life.hu/sztarok/20151203-iszak-eszti-arca-teljesen-eltorzult-egy-furcsa-grimasznak-koszonhetoen.htmlA műsorvezető furcsa grimaszt vágott, és mindezt egy fotón örökítette meg - vajon mi történhetett Esztivel? TV + Sztárok--Így ünnepelt Britney Spears - Megmutatta születésnapi tortájáthttp://www.life.hu/sztarok/20151203-britney-spears-vilaghiru-enekesno-megmutatta-szuletesnapi-tortajat.htmlA világhírű énekesnő nem öltözött túl az ünnepléshez, ugyanis egy szál köntösben ült le az ünnepi asztalhoz tortája mellé. TV + Sztárok--Megvannak az idei év legnépszerűbb Instagram-fotói - Nézd meg őket!http://www.life.hu/sztarok/20151203-kendall-jenner-es-taylor-swift-kepeit-lajoltak-2015-ben-a-legtobben-instagramon.htmlA Kardashian család nőtagjai, a macskájával pózoló Taylor Swift, valamint Beyoncé és Selena Gomez fotóit szerették a legjobban az Instagram-felhasználók idén. TV + Sztárok--Damu Roland nem kíméli Vajna Tímeát nyílt levelébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151203-damu-roland-nyilt-levelet-irt-vajna-timeanak.htmlA színész Túléltem című második könyvében minden dühét kiadta Vajna Tímeával szemben. TV + Sztárok--Majka jótékonysági akcióba fogott a Facebookon http://www.life.hu/sztarok/20151202-majka.htmlAz énekes a saját rajongói oldalát ajánlja fel jótékony célra, mellyel a rászorulóknak szeretne segíteni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.