Nagyon elhagyta magát Kate Moss

Forrás: Northfoto -
Kate Moss buli divatesemény szupermodell részeg London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vad bulijairól ismert szupermodell ezúttal egy divateseményen tette tiszteletét alkoholtól mámorosan.

Fennakadt szemekkel kapták lencsevégre a botrányos partijairól elhíresült Kate Mosst. A 41 éves szupermodell, akinek idén ért véget házassága Jamie Hince-szel, Charlotte Tilbury világhírű sminkes beauty-eseményén jelent meg nagyon stílusosan, ám erősen ittasan.

Forrás: Northfoto

A Daily Mail hírei szerint itt még nem ért véget az éjszaka a modellnek: az eseményt követően állítólag hivatalos volt Madonna cseppet sem visszafogott partijára. Ennyire megviseli válása a modellt?

Daniel Radcliffe részegen forgatta a Harry Pottert http://www.life.hu/sztarok/20151022-daniel-radcliffe-ittasan-forgatott-tobb-harry-potter-jelenetet-a-sztar-most-vallott-errol.htmlA gyermekként világsztárrá váló színésznek az elmúlt években sokszor az alkohol jelentette a legnagyobb támaszt, ám mára sikerült legyőznie a függőségét, és mértékkel fogyaszt. TV + Sztárok--Most bárki megcsodálhatja Kate Moss csúnyáját közelről - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151119-kate-moss-meztelen-puncijat-most-barki-megcsodalhatja-kozelrol.htmlAhogy arról tegnap beszámoltunk: Kate Moss ikonikus pucér képeiből nyílik majd november 25-én kiállítás Londonban. A tárlaton pedig egy igen pikáns fotót is megcsodálhat majd a közönség. Intim--Hujber Ferenc: "A premier után nem tehettem meg, hogy részegen megyek haza"http://www.life.hu/sztarok/20151127-hujber-ferenc-a-szinpadon-gyogyitja-alkoholizmusat.htmlA színész új színpadi produkciójában, a Negyvenen vagyok című „one man show”-ban minden eddiginél több titkot árul el életéről. TV + SztárokOrigoKiállítás nyílik Kate Moss leghíresebb és legpucérabb képeibőlhttp://www.life.hu/trend/20151118-kate-moss-brit-szupermodell-leghiresebb-es-legmeztelenebb-kepeibol.htmlKözel 30 éves pályafutása során a világ leghíresebb fotósainak állt modellt Anglia egyetlen Kate-je, akinek legjobb képeit egy londoni galériában lehet majd megtekinteni. TrendOrigoDamu Roland szerint alkoholista felesége a legkedvesebb családtagjainak is nekimegy részegenhttp://www.life.hu/sztarok/20151201-damu-roland-felesege-edina-reszegen-tor-zuz.htmlA börtönből szabadult színész fájdalmas vallomást test: elhagyta terhes feleségét, aki szerinte túl sokat iszik, olyankor pedig agresszívvá válik, és nekimegy a legkedvesebb családtagjainak is.TV + Sztárok--Együtt szexizik Cara Delevingne és Kate Mosshttp://www.life.hu/trend/20150924-kate-moss-es-cara-delevingne-brit-modell-egymast-fenykepeztek.htmlAnglia két leghíresebb topmodellje kitett magáért: merész fotókon pózolnak Cara Instagram-oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.