Hajós András frontember vetkőzés wellhello Fluor Tomi rapper villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper életében először „vetkőzött" le a tévében – a Készhelyzet műsorvezetője, Hajós András meg is jegyezte, hogy ennyire kevés ruhában még soha nem láthattuk a Tomit.

Flour Tomi egy szál törülközőben és az elmaradhatatlan baseballsapkájában keveredett különös szituációba a Comedy Central improvizációs kalandjában.

Forrás: redlemon

A Készhelyzetben egyik híresség sem tudhatja, hogy a beavatott színészek milyen különös küldetésbe rángatják bele, így aztán a zenész/műsorvezető is egy szál derekára csavart törülközőben és atlétatrikóban jelent meg a stúdióban. „Sok mindenre gondoltam, elsősorban arra, hogy egy nyolcadik kerületi asszonyverő, vagy strici bőrébe bújtattak, ehhez képest kellemes meglepetés volt, hogy egy filmszínész szerepét kaptam" – mondta Fluor, aki ritkán szokott ilyen felszerelésben flangálni.

„Tartottam tőle, hogy akaratomon túl villantok egyet, de olyan profi módon sikerült még bukfenceznem is, hogy nem fedtem fel bájaimat a tévénézőknek" – nevette el magát a Wellhello oszlopos tagja. Fluor Tomi szabad teret engedett a Készhelyzet stylistnak, mindössze egy dologhoz ragaszkodott: a sapkájához.

„Sokat kellene fizetni ahhoz, hogy levegyem a sapkát. Most ez a védjegyem, de pár év múlva lehet, hogy véget vetek ennek az őrületnek, nem szeretnék tíz év múlva sapkás Tomi bácsi lenni" – magyarázta a rapper. Bár sapkagyűjteménye több mint 200 darabból áll, a mindennapi életben csak néhányat használ. „Korábban volt egy sapkafalam, ám ezt kinőttem, ma már csak a gardróbban kapnak helyet. Arra büszke vagyok, hogy miután elkezdtem az ing és a zakó viselését sapkával, azt látom, egyre többen követik a példámat. Talán ennyi hatásom még van a trendekre" – mondta Fluor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.