Vad erotika az RTL Klubon - Szorcsik H. Viki és Stohl András összemelegedett

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Tv2 -
szex Válótársak Stohl András Szorcsik H. Viktória RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexjelenettel tér vissza a tévéképernyőre Szorcsik H. Viki. A fiatal lány az RTL Klub Válótársak című műsorában Stohl András partnere. 

"Kétszer is visszautasítottam a felkérést, a gyermekeim apukája sem engedte volna elvállalni ezt a szerepet. Később azonban finomítottak a jeleneten, de így is nagyon feszülten és gátlásokkal tele vállaltam el, mert tudtam, hogy a szerep szerint anyaszült meztelenül kell vadul szeretkeznem Andrással" – árulta el Viki a Blikknek. Azt is elmondta, aki az első próbán még viselhetett bugyit, de később alsónemű és takaró nélkül vették fel az aktust.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Tv2

"Természetesen a pénz is motivál egy színésznőt, de fontosabb volt számomra Buci személye, ugyanis biztosíték volt a nagyszerű és tapasztalt művész, aki valóban átsegített a félelmeimen, gátlásaimon. Rengetegszer összepróbáltuk a szöveget, hogy ne anyaszült meztelenül, egymáson lovagolva kelljen ismételgetni. A jelenet felvételénél csak az operatőr volt közvetlenül jelen, illetve a stylistom, aki mindig azonnal rám adta a köntöst, hogy egyetlen felesleges percet se kelljen pucéran töltsek. Persze tudtam, hogy tucatnyi stábtag lát a monitoron kersztül. András átsegített mindenen, fogta a kezem, és biztatott: nyugi, ne izgulj! Csak a nagy barna szemére emlékszem, teljesen kikapcsoltam mindent, kizárólag a szövegre koncentráltam, és nem arra, hogy teljesen meztelenül rajta ülök. Felkészített, elmondta, hogy minden színésznőnek fontos egy ilyen szerep az éle­tében, mert így tanul meg összpontosítani, uralkodni a gondolatain, és csak a feladatra koncentrálni" - nyilatkozta Viki.

Idegösszeomlást kapott Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20151202-idegosszeomlast-kapott-aurelio-apja-halala-miatt.htmlAz RTL Klub Fókuszának adott interjút zokogva a gyászoló Aurelio. A fiú egyetlen támaszát veszítette el. TV + SztárokOrigo"Lagzi Lajcsi ennyi vád után inkább egyszerűen sóhajtana"http://www.life.hu/sztarok/20151209-bulvarrap-rekasi-karoly-pikali-gerda-presser-gabor-damu-roland-vajna-timea-ambrus-zoltan.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + Sztárok--Horváth Éva intim szférájába engedett bepillantásthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-horvath-eva-modell-bepillantast-engedett-intim-szferajaba.htmlEgyenesen az ágyából posztolt a modell, aki pazar körülmények között pihent meg hotelszobájában. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea komoly veszélyeknek volt kitéve Venezuelábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151209-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-piranhaval-pozolt-venezuelaban.htmlA híradós nemrég tért haza Venezuelából - ahol már négyszer járt. És bár sokan veszélyes helynek tartják, Andi már nem fél a karibi országban. TV + Sztárok--Hajós Andrást a saját műsorában tréfálták meghttp://www.life.hu/sztarok/20151209-hajos-andrasnak-improvizalnia-kellett-a-keszehelyzet-musorban.htmlFurcsa helyzetbe hozta csatornája Hajós Andrást: az utolsó adásban a Készhelyzet műsorvezetője maga is improvizációra kényszerült. TV + Sztárok--Azurák Csaba beszólt Berkinek: „Hiteltelen vagy, és alkalmatlan"http://www.life.hu/sztarok/20151208-azurak-csaba-beszolt-berki-krisztiannak-miszerint-a-hiradozasra-alkalmatlan-es-hiteltelen.htmlA híradós meglepődött, amikor Berki Krisztián ellátogatott a stúdióba, és miután előadta, milyen tervei vannak, Csaba kifejtette a véleményét Krisztiánról.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.