Hungary's Got Talent Buda Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary’s Got Talent tökéletes testű flairese, azaz koktéldobáló művésznője megoldja, ha élő adásban elejti az üveget.

Julcsi szuperizmos testének titkára azonnal rákérdeztünk a backtage-ben, mert kíváncsiak voltunk, vajon az koktélkeveréstől van-e ennyire jó formában.

Forrás: Life.hu


„Szerintem a ritmikus gimnasztikától jó az alakom, a flairtől maximum a karom izmosodik” – kezdte Juli, aki csak egy picit izgul az esi show előtt. „Ha a produkcióban hibázom, akkor muszáj javítanom, és majd próbálom észrevétlenül megoldani. A szakmai versenyeken egy 10 perces produkció alatt öt-hat ejtés előfordul, amikor három négy üveg repül egyszerre” – mondta Juli, aki arról is mesélt, a pasik hogyan viszonyulnak hozzá, amikor koktélokkal mesterkedik.
„Először visszafogottabbak, nem mernek odajönni, a lányok előbb nyitnak, de azért később a pasik is meg mernek szólítani” – mosolygott a lány, aki egyébként boldog párkapcsolatban él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.