Majka: "Zana Zoli nem egy olyan ember, aki bárkit pofán vág ok nélkül. Sőt!"

2015.12.12. 19:05

Ahogy írtunk róla, a hírek szerint Ganxsta Zolee egy céges buliban leugrott a színpadról és behúzott egy jelenlévőnek. A Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés ügyében nyomoz. Majka a Facebookján tette közzé a véleményét a történtekről.  Majka közétette, mit gondol az esetről.

"Zana Zoli nem egy olyan ember, aki bárkit pofán vág ok nélkül. Sőt! Nagyon kemény meló lehet abban, ha kiérdemeljük tőle a pofont. Felhívtam Zolit, beszéltem vele. A jó istennek hála, hogy én nem voltam ott, mert akkor ketten lennénk a hírekben. Százszor láttam már, hogy némelyek egészen más tudatállapotba kerülnek, ha megittak egy-két pohárral vagy ha meghívtak minket egy rendezvényre. Az elv sok esetben a következő: Ha én fizetek annak a zenekarnak vagy előadónak, akit elhívtam, akkor azt csinálok vele, amit akarok! Ugráltatom, fogdosom, parancsolgatok neki. (...) Az én művészetem tetszhet vagy nem, meg lehet nézni vagy nem, kritikát lehet róla mondani vagy nem, de azt, hogy valaki anyázzon, köpködjön, dobáljon, mutogasson, azt miért kéne eltűrni?" - írja.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Ha elvárják tőlem közszereplőként, hogy nekem több mindent kelljen elviselnem, mint másnak, akkor viszont legyenek előjogaim! Általàban azok különböztetnek meg az átlagtól minket, akik a 'mitgondolsztemagadról' politikával kérnek számon utólag. Nyilván előjogokat lehetetlen kérni, úgyhogy marad az első opció. Az akciót minden esetben a reakció követi. Senki ne csodálkozzon, ha beleszalad egy pofonba...ha helybe megy érte, akkor meg végképp. Je suis Zoltán Zana!"- tette hozzá Majka.

MajkaGanxsta Zolee