Kiderült! Zséda és Freinreisz Károly A Dal zsűrijében

Forrás: www.zseda.hu -
Pierrot Zséda A Dal 2016 Both Miklós zsűritag Freinreisz Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pierrot maradt, mellé jött még Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós - kihirdették A Dal 2016-os szériájának zsűritagjait.

Az MTVA keddi sajtótájékoztatóján kiderült: Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós csatlakozik A Dal előző döntőbizottságából maradt Pierrot-hoz. A műsort Tatár Csilla és Harsányi Levente fogják vezetni, illetve már megvan az a 30 versenyző, aki képviselheti hazánkat a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon - a teljes névsorért kattints ide!

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Olyan leszek, mint voltam. A véleményemet az idén is markánsan képviselni fogom.

Dömpingszerűen jöttek a dalok, de amelyik érdemes arra, hogy bekerüljön az elődöntőbe, az kihallott a többi közül.

Majd meglàtjuk, milyen lesz a szerepem

Micsoda siker! Magyar lány jutott be a legjobb 16 közé a Miss Earth világversenyen http://www.life.hu/trend/20151207-sarka-kata-versenyzoje-a-top-nyolcba-jutott-be-nem-kerult-dobogora-a-fiatal-modell.htmlBár annak idején a Magyarország Szépe versenyen Kiss Daniella állt a dobogó legtetejére, a többi lány is szép sikereket ért el azóta: Lepp Dorina nemrég a Miss Earth címért indulhatott. Trend--Pierrot: "Nem volt személyes célom a keményebb kritikákkal"http://www.life.hu/sztarok/20150301-pierrot-az-mtva-a-dal-zsuritagja-elegedett-azzal-hogy-csemer-boglarka-boggie-nyerte-a-versenyt.htmlA Dal 2015 zsűritagjával közvetlenül a döntő utáni percekben beszélgettem, és arra voltam kíváncsi, elégedett-e a végeredménnyel, hiszen ő a legtöbb pontszámot, Mujahid Zolinak adta.TV + Sztárok--Ilyen még nem volt a Got Talentben - A zsűri megszakította az egyik produkcióthttp://www.life.hu/sztarok/20151212-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-adasaban-a-fekete-ikreket-kinyomta-a-zsuri.htmlHoppá! A Got Talent élő show-jában piros gombot nyomtak a zsűritgaok, ilyen még nem fordult elő a válogató óta! TV + Sztárok--Mindig karcsú, de hogyan csinálja? Zséda az egészséges életmód szerelmesehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-zsedenyi-adrienn-zseda-enekesno-igy-tartja-magat-formaban.htmlAmellett, hogy mindig roppant csinos, az alakja is irigylésre méltó. Zséda remek géneket örökölt, de ez nem mindig elég, ezért kíváncsiak voltunk, ő mit tesz meg nap mint nap a külsejéért - érdemes tanulni tőle!Ez Zsír!--Tóth Gabi megríkatta a zsűrithttp://www.life.hu/sztarok/20151101-toth-gabi-cserhati-zsuzsa-volt-a-sztarban-sztarban.htmlNem csak a zsűri sírta el magát Tóth Gabi produkciója alatt, az énekesnő sem bírta tűrtőztetni érzéseit. Gabi Cserháti Zsuzsa dalát énekelte a mai adásban. TV + Sztárok--Hoppá! Király Viktor a The Voice zsűriszékébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151214-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-voice-induloja-beleult-a-zsuriszekbe.htmlNagyon menő fotót posztolt Király Viktor, aki az amerikai The Voice zsűriszékében pózolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.