Vujity Tvrtkót megviselte a Gesztesis beszélgetés - Megdöbbentő vallomás

2015.12.16. 14:01

A műsorvezető elárulta, élete legnehezebb interjúja volt a nemrég Gesztesi Károllyal készült beszélgetés.

A Mokka adásban Vujity Tvrtko készített interjút Gesztesi Károllyal, aki miatt nemrég elmaradt egy előadás Győrben, mert nem érkezett meg a színházba. A riporter és alanya közötti furcsa beszélgetést a Life.hu is megmutatta, most pedig kiderült Tvrtko, hogyan érezte magát, mialatt a színészt faggatta. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 

"Gesztesi Károly nem barátom. Nem tudom, hol lakik, ő sem tudja, hogy én hol élek. Nem járunk össze, nem szoktunk egymással vacsorázni. Többször is találkoztunk már az életben, de megbeszélt találkozónk nem volt még. Ugyanakkor tisztelem és becsülöm őt. S érzem a felelősségét annak, hogy nekem ír, engem hív, tőlem kér tanácsot. Ahogy a beszélgetés során is elmondtam, pécsi fiúként megtisztelő, ha egy fővárosi művész megtisztel a bizalmával, nekem árulja el titkait, amelyeket őrzök, hiszen köt az ígéretem" - kezdi nyílt levelét. 

"Sem pár órával korábban, amikor hajnalban beszéltünk, sem ott a helyszínen, pár másodperccel a beszélgetés megkezdése előtt nem érzékeltem, hogy ebből az interjúból baj lehet. Kollégáim sem jelezték, hogy a művész úr ne lenne interjúra képes állapotban. Életem egyik legnehezebb beszélgetése volt a mostani. Szakmailag is, emberileg is. Nem egy klasszikus interjú volt, már beszélgetés közben éreztem, hogy faggathatom én a minisztert vagy a sztársportolót, ez lesz a legidézettebb beszélgetése a napnak, a hétnek, s talán a hónapnak, évnek is" - kezdte a riporter, aki úgy érzi, a színész nincs jó passzban. 

„Gesztesi Károly bajban van. Nem leszek álszent, látom és látja ezt mindenki. Könnyű lenne, s egyes sajtótermékeket látva könnyű is őt megrugdosni. Megítélés kérdése, hogy padlón fekszik-e vagy csak féltérdre ereszkedett, ám a baj látható, érezhető. Sokan mondják, hogy segíteni kell. Sokan pedig azt, hogy magának köszönheti a bajt, okolja csak az alkoholt meg önmagát" – írta Tvrtkó a tenyek.hu oldalon, ahol a teljes írást elolvashatod.

Gesztesi KárolyVujity TvrtkointerjúbeszélgetésTV2