Gesztesi Károlynak barátnője van?

TV2 Mokka barátnő Gesztesi Károly hölgy előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: elmaradt egy színházi előadás Győrben, mert a színész nem jelent meg. Gesztesi Károly hétfő reggel a Mokka stúdiójában láthatóan fáradtan vallott arról, hogy van mostanában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gesztesi Károly miatt elmaradt a győri előadás, mert nem érkezett meg. A színészt hétfőn Vujity Tvrtko faggatta a történtekről.

Forrás: Facebook/Mokka

„Röstellem a történteket, emberből vagyunk, tényleg ott voltam Győrben, de valamitől elfáradtam" – kezdte a színész. Azt is elmondta, nincs vele baj, és Szegeden a legutóbbi fellépésen mindenki imádta, a múlt éjszakát pedig egy gyönyörű hölggyel töltötte és még mindig ennek a hatása alatt van.

Arra a kérdésre pedig, hogy érzi magát ettől a médiafelhajtástól, ami az elmaradt előadás miatt kialakult körülötte, a következőket mondta: „A volt feleségem mondta jól, ha leterül egy medve mindenki elkezdi mardosni". Igaz, a színész nemrég, azt mondta visszavonul, most bevallotta: nem sikerült neki, mert vannak előadások, amikbe senki nem tud beugrani helyette és nem szeretné, ha kollegái miatta nem kapnának fizetést.

A beszélgetést itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.