Zimány Linda dekoltázsával köszönt el Amerikától

karácsony szelfi dekoltázs Magyarország Amerika Los Angeles Zimány Linda köszönés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell egy jól irányzott szelfivel búcsúzott el "második otthonától," Los Angelestől.

Hazatér Magyarországra karácsonyozni Zimány Linda. A modell Instagram oldalán búcsúzott el Los Angeles népétől, akiknek egy időre be kell érniük a lány mutatós dekoltázsáról készült képpel.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Linda, aki már novemberben nagyon érezte a karácsonyt, legutóbb edzését zárta le méltó módon egy dekoltázsvillantással - kattints ide érte!

Kapócs Zsóka: "Elveszítettem a második apámat"http://www.life.hu/sztarok/20151211-kapocs-zsoka-szineszno-es-modell-elveszitette-masodik-edesapjat.htmlGyászol a színésznő: elveszítette a "második édesapját", Gyarmati István zongoristát, akinek temetése miatt hazautazott Milánóból. TV + SztárokOrigoBocsánatkérésnek indult, végül lek*rvázta rajongóit Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20151217-madonna-enekesno-lekurvazta-rajongoit-egy-nyilvanos-bocsanatkereseben.htmlKiakadtak a rajongók, mert nagyjából 40 percet késett a popkirálynő machesteri koncertjéről. Ezen pedig Madonna akadt ki, és jól meg is mondta a magáét. TV + Sztárok--Hoppá! Harry herceget nagyon megsértették – Így bosszulta meghttp://www.life.hu/sztarok/20151209-harry-herceget-nagyon-megsertette-jack-whitehall-komikus-igy-bosszulta-meg.htmlAnnak idején alaposan megkapta a magáét Harry herceg a komikus Jack Whitehalltól – ezt torolta meg egy apró, de annál ütősebb gesztussal a Royal Variety Performance-on. TV + Sztárok--Nagy Nikoletta szépségkirálynő a negyedik kedvence a Miss Universe verseny közönségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-nagy-nikoletta-magyar-szepsegkiralyno-a-negyedik-a-miss-universe-vilagverseny-kozonsegszavazasan.htmlA magyar versenyző is bekerült a világverseny 5 legszebb hölgye közé a nem hivatalos közönségszavazáson. TV + Sztárok--Fésűs Nellynek nem esett jól, hogy szexpartner- és társkereső oldalon szörföl a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20151212-vajto-lajos-tarskereson-regisztralt-parja-fesus-nelly-tudta-nelkul.htmlFésűs Nelly párja nem tagadja, hogy megrögzött agglegény, aki úgy gondolja, senkinek sem tartozik elszámolnivalóval, a nők iránti vonzalmáról nem tehet, és ez egyáltalán nem is bűn. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huÍgy készül a kubai csődörburger VV Cristofel módrahttp://www.life.hu/sztarok/20151213-vv-cristofel-kubai-csodorburgert-keszit-fozos-musoraban.htmlA Való Világ kubai csődöre online főzőműsort indított a Youtube-on, amelynek első fogása a kubai csődörburger névre hallgat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.