Floridából posztolt a Berki família - Kiverték a biztosítékot luxusukkal

Florida Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián mindenképpen a legmegosztóbb celebek közé tartozik. Vannak, akik szinte példaképnek tekintik, másokat pedig minden szava irritál. A legutóbbi posztja alatti kommentekben sincs ez másképp. 

"Nem érdekel, hogy nem hisztek bennem. Az emberek sokszor kívánják a rosszat a másiknak, mert tudják, hogy saját maguk tele vannak korlátokkal, és vannak dolgok, amiket majd sosem sikerül elérniük. De én nem hiszek a korlátokban. Hiszem, hogy vannak lusta, felelőtlen, nemtörődöm emberek, de a korlátokban nem hiszek. Ha megtudjuk fogalmazni a vágyainkat, akkor el is tudjuk érni azokat. De semmit nem kapunk ingyen. Sokkal nehezebb kitartani mellettük, és tenni értük nap mint nap. Mert csak úgy van értelme. Ha úgy fekszel le mindennap, hogy ma sokkal jobb voltál a tegnapi önmagadnál. Úgy, hogy tettél az álmodért. A nap minden percében tudnod kell, hogy ki akarsz lenni, így azzá is válhatsz, és tudnod kell, hogy holnap mit szeretnél elérni, így teljesítheted. Korlátok tényleg nem léteznek. A korlátainkat mi szabjuk meg magunknak!” - a berki(k) – itt: Miami Beach, Florida.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Nos, követői közül nem mindenkit töltött el örömmel, hogy a kis család a floridai paradicsomban tölti napjait, és sokan nem is tettek lakatot a szájukra. Hat óra alatt közel kétszázan szóltak hozzá a poszthoz.

"Ennek az országnak olyan emberekre van szüksége, akik értéket tudnak felmutatni, mert a gyerekeknek nem üresfejű, tanulatlan, semmihez nem értő ripacsok akarjanak példaképek lenni. Te is elmész, aztán nemsoká visszasomfordálsz valamilyen hülye szöveggel, mivel máshol szarba se vesznek. Kérünk szépen, ha elmész, maradj is ott" - írta egy férfi, de voltak, akik Berki mellé álltak, mint az alábbi hozzászóló: "Jol csinalod Krisztian a kislany jovoje a legfontosabb. Otthon meg csak a rosszindulat, gyulolkodes, akiknek jobban megy azokat fikazzak!!! De en mindig azt mondom "csinald utana", de nem?"

Az Édes Élet videója szerint a család nem csupán "kirándulni" ment Floridába, ugyanis Krisztián olyan döntést hozott, hogy Amerikába költöznek. "Ez nem egy vitaindító beszélgetés, ez eldöntött tény. Hivatalosan Amerikában élek úgyis..." - mondta Krisztián, és Pamela rábólintott a tervekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.