Napi műsort kap Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
reggel Szabó Zsófi Baló György műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub megszűnő 8:08 Minden reggel helyén Baló György tűnik fel, a Magyarul Balóval című műsor ismétlésével, Szabó Zsófi pedig napi műsort kap a csatornánál.

A 8:08 mellett az Ízes Élet és a Reflektor sem lesz többet látható. A Reflektor helyett új napi sztárműsor jöhet, ezt később jelentheti be az RTL, de úgy tudjuk, hogy Szabó Zsófi napi műsort kap – márpedig egy ilyenben bevethető lenne. Amióta az RTL átcsábította a TV2-től, nem nagyon használta, ősszel például csak vendég volt párszor a Gyertek át szombat este! című vetélkedőben -írja az Origo.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Január elején reggel közéleti műsorokkal kezd az RTL, 8.10-től jön a Fókusz ismétlése, majd 8.40-től a Magyarul Balóvalcímű műsort ismétlik, 9.15-től pedig az Asztro-Show kerül képernyőre, míg a TV2-n Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa vezetésével a Mokka című beszélgetős műsor fut.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.