Szilveszter este Lajcsi zenél a börtönben - Minden zárkában hallhatják játékát

Forrás: RTL Klub -
zene Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos ügyvédeinek kérelmét elfogadta a hatóság, így a két ünnep között a zenész ismét láthatta a gyermekeit.

"A találkozó nagyon meghitt és megható volt, látszólag a gyermekek is egyre könnyebben viselik, hogy így van módjuk látni szeretett apjukat" – mondta dr. Fröhlich, Lajcsi ügyvédje a Borsnak. "Ami friss hír, és nagy örömet jelent Lajcsinak: engedélyt kapott arra, hogy szilveszter este bent, az intézetben zenéljen. Az igaz, hogy ez egy zárt körlet, de Lajcsi engedélyt kapott arra, hogy felhangosítsa majd a szintetizátorát, így remélhetőleg minden zárkában hallhatják a játékát" – tette hozzá az ügyvéd.

Forrás: RTL Klub

Hatalmasat bakizott Aradszky Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-hatalmasat-bakizott-aradszky-laszlo-enekes-anno-rossz-buliban-lepett-fel.htmlKorábbi szilvesztereiről nosztalgiázott az énekes. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEltiltották Galambos Lajcsitól testvéréthttp://www.life.hu/sztarok/20151230-galambos-lajostol-eltiltottak-occset-istvant.htmlGalambos István nem tarthatja a kapcsolatot börtönben lévő testvérével, Lajcsival. Fellebbezett, de nem hogy elgfogadták volna kérelmét, azt mondták neki, hamarosan ő is idézést kap a rendőrségtől. TV + Sztárok--Csobot Adél és Istenes Bence már tervezgetik babájuk nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151229-csobot-adel-es-istenes-bence-mar-tervezgetik-a-szuletendo-babajuk-nevet.htmlAz RTL Klub jótékonysági gáláján beszélgetett riporterünk Istenes Bencével. A műsorvezető elárulta, amióta Adél babát vár, ő is sokkal könnyebben meghatódik, főleg a gyerekekkel kapcsolatos témákon.TV + Sztárok--Dopeman kiakadt Berki Krisztánrahttp://www.life.hu/sztarok/20151229-dopeman-zenesz-kiakadt-berki-krisztanra.htmlDopeman hosszú posztot szentelt a Facebookján a Floridában nyaraló Berki Krisztiánnak. Mutatjuk. TV + SztárokOrigoÉdes bosszú: Bolondot csinált apjából Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151227-bolondot-csinalt-apjabol-david-beckhambol-brooklyn-beckham.htmlBiztos emlékeztek még arra a videóra, amikor a sztárfocista fia, Brooklyn éppen az Instagramon akarta megköszönni, hogy elérte az egymillió követőt, amikor édesapja egy mesteri trollkodással leégette. És arra, amikor a fiú feltöltött egy fotót, amin épp egy Ralph Lauren pulcsiban feszített a rajongóknak, és David ismét leoltotta? TV + SztárokOrigoÍgy búcsúznak a karácsonytól Floridában Gombos Edináékhttp://www.life.hu/sztarok/20151227-igy-bucsuznak-a-karacsonytol-floridaban-gombos-edinaek.htmlAz utóbbi időben ismét gyakrabban mutatja meg családját az immár Floridában élő Gombos Edina. Ennek persze a műsorvezető követői nagyon örülnek, ugyanis jó rájuk nézni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.