Rihanna után újabb áldozat? Egy nő megverésével vádolják Chris Brownt

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Las Vegas megverés rendőrség Chris Brown sérülés bántalmazás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában.

Nem tartóztatták le, de gyanúsítottként tartják számon Chris Brownt - írja az MTI a Las Vegas-i rendőrség közleménye alapján. A rendőrséget helyi idő szerint szombatra virradó éjjel riasztották egy szállodából, s amikor megérkeztek, a helyszínen kisebb sérüléseket szenvedett nőt találtak -valószínűleg megverték.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A nő elmondása szerint megpróbált a mobiltelefonjával fotót készíteni a szállodában zártkörű rendezvényen szórakozó Chris Brownról, de a biztonsági őrök kidobták. A nő ezután visszament, Brown állítólag ekkor verte meg őt és vette el a mobiltelefonját.

A 26 éves Grammy-díjas énekes fellépésre érkezett a nevadai kaszinóvárosba. Chris Brownt 2009-ben ötéves próbaidőre és hat hónap közmunkára ítélték, amiért annak idején bántalmazta egykori barátnőjét, Rihannát.

Éhen fogsz dögleni nélkülem, te ribanc!

Minden héten meghal egy nő Magyarországon, havonta egy gyermek a családon belüli erőszak következtében. Hogy miért vár a nő, miért nem lép ki időben a bántalmazó, esetleg a halálát is okozó gyilkos kapcsolatból? A Life.hu itt járt utána.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.