Mi történt? Egyre lepukkantabb Matthew Perry

sorozat Jóbarátok Matthew Perry külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fáradtan és nagyon megviselten kapták lencsevégre a Jóbarátok Chandlerjét. 

Alig lehet ráismerni a Jóbarátok egykori szívtiprójára. Matthew Perryt London utcáin kapták lencsevégre: a képekért kattints ide!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Kempin

A 46 éves színészről már korábban is megállapította a Life.hu, mennyire megöregedett az elmúlt években - lehet, hogy valami nincs most rendben körülötte?

Ez a férfi teljesen a Jóbarátok sorozat világában élhttp://www.life.hu/news/20150514-a-jobaratok-sorozat-vilagaban-el-egy-ferfi.html"Úgy próbálom kezelni a feleségemet, mint Monica Chandlert. Sokat tanultam Chandlertől" -kezdi a kínai férfi, aki teljesen átéli a Jóbarátok című sorozatot. NewsNorthfotoNagyon megöregedett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry - Alig ismerni ráhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-matthew-perry-a-jobaratok-sztarjara-nagyon-megoregedett.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perryt pluszkilókkal, kopaszodó, ősz hajjal és borostával kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Hurrá! Egymással randizgat a Jóbarátok két sztárja, Courteney Cox és Matthew Perry http://www.life.hu/intim/20151220-egymassal-randizik-a-jobaratok-ket-sztarja-courteney-cox-es-matthew-perry.htmlUgye még mindenki emlékszik rá, mennyire aranyos pár volt a Jóbatárok Chandlerje és Monicája? Nos, úgy tűnik, Courteney Cox és Matthew Perry a valóságban sem közömbösek egymás iránt. Intim--Szakított szerelmével a Jóbarátok sztárja, Matt LeBlanchttp://www.life.hu/intim/20150107-matt-leblanc-szakitott-szerelmevel-andrea-anders-szinesznovel.htmlVége a szerelemnek: ismét szingli a Jóbarátok Joey-ja.Intim--Újra együtt a Jóbarátok színésznőihttp://www.life.hu/news/20140718-courteney-cox-jennifer-aniston-lisa-kudrow-ujra-egyutt-egy-los-angeles-i-etteremben.htmlCourteney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow egy menő Los Angeles-i étteremben töltötték együtt a szerda estéjüket.News--Így indult a Jóbarátok sikerszériájahttp://www.life.hu/kult/20140905-20-eve-indult-a-jobaratok-cimu-sorozat-jennifer-aniston-courteney-cox-lisa-kudrow-matthew-perry.html1994 szeptemberében kezdődött, és egészen 2004 májusáig tartott minden idők egyik legsikeresebb sorozata, a Jóbarátok. Nosztalgiázz velünk! Íme, az első jelenet!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.