Plasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallone

Forrás: AFP/Frederic J Brown -
plasztikrém Golden Globe-díj Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért.

A színész, akit 1977-ben jelöltek utoljára Golden Globe-díjra ugyanezért a szerepért, legjobb képzeletbeli barátjának nevezte Rocky Balboát. Stallone egyébként alig tudott mosolyogni saját viccén, annyi botox van az arcában. Hiába gondolja a színész, hogy jól néz ki a sok plasztikától, inkább csak egyre ijesztőbb lesz tőle.

Forrás: AFP/Frederic J Brown

Történelmi pillanat: megnyerte a Golden Globe-ot a Saul fia

És igen, eljött a pillanat, amire oly régóta vártunk: 2016-ban magyar film nyerte meg a Golden Globe-gálán a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó díjat. Kimondhatatlanul büszkék vagyunk a Saul fiára! Olvasd el a Life.hu cikkét!
Damu felesége: Nem voltam elvonón a babávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160111-damu-roland-felesege-allitja-hogy-nem-jart-elvonon-a-babaval.htmlDamu Roland felesége korábban alkoholproblémái miatt került címlapokra. Edina most az ötödik hónapban jár, és tagadja, hogy alkoholelvonóra kellett mennie. TV + Sztárok--Gesztesi: "Az a bizonyos Tvrtko-interjú... Csak szívattam a barátomat"http://www.life.hu/sztarok/20160111-gesztesi-karoly-csak-szivatta-vujity-tvrtkot-a-tv2-mokkajaban-decemberben.htmlMégsem költözik Izraelbe, és bár nem veti meg az alkoholt, kontroll alatt tudja tartani a poharazást - állítja Gesztesi Károly, akiért az elmúlt hónapokban sokan aggódtak.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNem Csiszár Jenő vezeti januártól a Magyarország, szeretlek!-ethttp://www.life.hu/sztarok/20160110-csiszar-jenot-lecserelte-az-mtva-a-magyarorszag-szeretlek-musorban.htmlÚj csapatkapitányokkal folytatódik a Magyarország, szeretlek! című műsor a Duna TV-n. TV + Sztárok--Világsztárral futott össze Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20160110-vilagsztarral-futott-ossze-vastag-csaba.htmlVastag Csaba Los Angelesben járt, ahol a világ egyik legkedvencebb sztárjával találkozhatott.TV + SztárokOrigoVáltozás lesz a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160110-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban-valtozas-varhato-rozgonyi-adam-kreativ-producer-szerint.htmlA népszerű sorozat kreatív producere, Rozgonyi Ádám szerint egy egészen más irányt vehet a Barátok közt. TV + Sztárok--Facebookján szólt be "irigyeinek" Győzike http://www.life.hu/sztarok/20160109-facebookjan-szolt-be-irigyeinek-gyozike-gaspar-gyozo.htmlAz immár kigyúrt testű Gáspár Győző közösségi oldalán mutatott fityiszt azoknak, akik nem kedvelik őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.