Vastag Csaba világsztárokkal bulizott a Golden Globe-gálán

fotó Vastag Csaba Golden Globe-díj Lady Gaga díjátadó sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekes nemcsak Sylvester Stallone oldalán tűnt fel Los Angelesben, hanem több hollywoodi hírességgel is találkozhatott a tegnap este megrendezett díjátadón. 

Csaba a 69 éves színészen kívül még Lady Gaga-val is készíthetett egy szelfit, amit ki is posztolt rajongói oldalán. Az X-Faktor egykori győztese egyenesen a ceremónia helyszínéről csekkolt be, ahol végigbulizták az estét. Micsoda mázlista!

Vastag Csaba és Orlando Bloom:

Forrás: Facebook/Vastag Csaba

Lady Gaga társaságában:

Forrás: Facebook/Vastag Csaba
Curtis: „Ha nem az oszlopba megyek bele, hanem valakibe, akkor mi van?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-curtis-rapper-a-tv2-edes-elet-sztarja-oszinten-vallott-baleseterol.htmlAz Édes Élet sztárja életében elérkezett az idő, hogy szembenézzen az általa okozott baleset következményeivel. TV + SztárokOrigoPlasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-sylvester-stallone-plasztikremkent-vette-at-golden-globe-dijat.htmlA színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért. TV + Sztárok--Nem Csiszár Jenő vezeti januártól a Magyarország, szeretlek!-ethttp://www.life.hu/sztarok/20160110-csiszar-jenot-lecserelte-az-mtva-a-magyarorszag-szeretlek-musorban.htmlÚj csapatkapitányokkal folytatódik a Magyarország, szeretlek! című műsor a Duna TV-n. TV + Sztárok--Túl fodros, túl sok és nagyon unalmas - kínos ruhaválasztások a 2016-os Golden Globe gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-golden-globe-gala-2016-legcsunyabb-ruhak.htmlÁlomruhákban nem volt hiány a 73. Golden Globe gálán: itt meg is mutattuk a legszebb kreációkat.Most azonban következzenek azok, akik számára nem sikerült annyira jól az este - ruhaválasztás terén legalábbis. TrendAFPFeledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/news/20160111-feledhetetlen-pillanatok-a-73-golden-globe-galan.htmlFilmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – mutatjuk is a gála legjobb pillanatait! News--Erről beszél mindenki: így ijesztette meg Lady Gaga Leonardo DiCapriót a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/news/20160111-lady-gaga-enekesno-osszeutkozott-es-megijesztette-leonardo-dicapriot-a-golden-globe-on.htmlA Golden Globe-gála bővelkedett felejthetetlen pillanatokban, a világ azonban most csak egyet emleget közülük, de azt nagyon. Így lett a legjobb gif Leonardo DiCaprióból egyetlen perc alatt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.