Radics Gigi ismét Amerikában próbál szerencsét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Amerika Radics Gigi karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű hangú énekesnő a családjával együtt költözik ki a tengerentúlra, hogy ott folytassa karrierje építését.

Radics Gigi hamarosan újra lehagyja Magyarországot. Családjával együtt kerekedik fel, hogy Los Angelesben töltsön el három hónapot. Az énekesnő nemcsak lazítani, hanem dolgozni is fog kint - írja cikkében a Bors.

Forrás: redlemon

Húzós időszak van mögöttünk, ezért a családommal úgy döntöttünk, hogy egy időre áttesszük a székhelyünket Amerikába. Los Angelesbe megyünk, ahogyan tavaly is. Nem szállodában foglaltunk szállást, lakást bérelünk, mert ez így kényelmesebb a családunk számára. A tervek szerint három hónapig leszünk kint – mondta el a lapnak az énekesnő.

Gigi tervei szerint az angoltudását is szeretné csiszolni, amellett, hogy az énekesi karrierjére is koncentrálna.

Pihenni fogunk, mondhatjuk azt is, hogy nyaralni megyünk. Az elsődleges cél a nyelvtanulás, beiratkoztunk egy másfél hónapos tanfolyamra. Nemrég megírtam életem első angol nyelvű dalát, aminek a demo felvételét én hangszereltem. Ezt kiviszem magammal, mert a tervek szerint Amerikában dolgozunk majd rajta – mesélte Gigi, aki elrepülése előtt, január 22-én ad búcsúkoncertet New Orleansban.

Idegenvezetőnek állt Frei Tamás: Miamiban kalauzolja a turistákathttp://www.life.hu/sztarok/20160118-frei-tamas-regenyiro-idegenvezetonek-allt-miamiban.html540 ezer forintnak megfelelő összeg - ennyiért fogadhatjuk fel idegenvezetőnek a műsorvezetőből lett regényírót Miamiban. TV + Sztárok--Hugh Jackman beköszönt Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-hugh-jackman-szinesz-budapesten-van.htmlA világsztár a Budai Várral a háttérben szelfizett egyet. Menő! TV + SztárokOrigo95 százalékkal csökkent Rékasi Károly jövedelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160118-rekasi-karoly-alig-keresett-penzt-az-ev-vegen.htmlAutóbalesete miatt sok munkától esett el Rékasi Károly, akinek a tavalyi év utolsó hónapjaiban alig volt jövedelme. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGáspár Evelin Louboutin surranót villantott a luxusmerci ülésében: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160117-gaspar-evelin-louboutin-surranot-villantott-a-luxusmerci-uleseben-ime-a-foto.htmlEgyelőre még az sem tisztázott, hogy akkor most Győzike lánya átfóliáztatta-e a karácsonyra kapott, hófehér luxusmercijét aranyra, máris újabb fényképpel állt elő nyilvános közösségi oldalán. TV + Sztárok--Micsoda dívaszelfi: Osvárt Andi Eszenyi Enikővel lőtt egy képethttp://www.life.hu/sztarok/20160117-osvart-andrea-es-eszenyi-eniko-szinesznok-egyutt-lottek-egy-kepet-kozos-szelfit.htmlCsodálatos fotóra bukkantunk a fiatal sztár nyilvános Instagram oldalán.TV + Sztárok--Szabó Zsófi kiborult: "Bár nekem nem számít a véleményetek igenis bánt..."http://www.life.hu/sztarok/20160117-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-kiborult-bar-nekem-nem-szamit-a-velemenyetek-igenis-bant.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. Úgy tudni, hamarosan össze is költöznek a szerelmével, így persze teljesen érthető, hogy feszült időszak ez a számára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.