Fenyő Iván durván beszólt a nőknek: "Lotyóként viselkedtek!"

Forrás: Bielik István/Origo -
élet szex Fenyő Iván bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Ivánnál kiverte a biztosítékot, hogy egyre több nő a külsejével akar érvényesülni: kurvoidnak nevezte őket a Facebook-oldalán.

„Csücsörítetek, egyformán öltöztök, fehérneműben, egyre lengébben pózoltok, lotyóként viselkedtek, és utána meg vagytok sértődve, hogy mi van bennetek, és hogy ribiként kezelnek benneteket” – írta érzelem nélküli szexről szóló bejegyzésében a színész.

Forrás: Bielik István/Origo

„A mostani írásomat az élet ihlette. Nézzenek végig a Facebookon vagy az Instagramon. Egyforma ruhában, ugyanolyan kihívó módon pózolnak. Félreértés ne essék: a férfiak szintúgy. Senkit semmi más nem érdekel, csak, hogy megkapják egymást egyetlen éjszakára, aztán mindenki megy tovább a maga útján, és közben panaszkodnak, hogy nincs senki, aki szeretné őket. Szeretetet akar koldulni mindenki, ezt kolduljuk ezzel is. Tudat alatt persze. A szex ma már sok helyütt és sokszor diszfunkcionális, állatias, elcsúszott, manipulatív, vak, stresszlevezető, lélektelen, beteg, pusztán kielégülést hajhászó, szív és tisztelet nélküli hozzáállásról szól. Ez persze az, amit én is képviseltem, tehát tudom, miről beszélek” – magyarázta kemény hangú Facebook-bejegyzését a Borsnak.

Fenyő Iván: „Ma már a rám mosolygó csajok nem kötnek ki az ágyamban"

Fenyő Ivánnal, mióta spirituális útra lépett, nagyot fordult a világ. Előadásokat tart, meditál, jógázik. Öröm volt hallgatni, hogyan hangolja össze a sztárságot a visszavonultsággal, sőt az is kiderült, vágyna már egy társra, akit vitorlás hajóval vinne el a tengerre. Olvasd el az interjút!

Még sincs Miamiban Berki és családja? - Onnan posztolt, de Magyarországon láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-berki-krisztian-miamiban-van-vagy-magyarorszagon.htmlTatabányán találkozott vele néhány követője, miközben a közösségi oldala szerint Miamiból posztol Berki Krisztián. TV + SztárokOrigoKínos! Katie Holmes szétfolyt sminkben vásárolgatott http://www.life.hu/sztarok/20160118-katie-holmes-szetfolyt-sminkkel-vasarolgatott-beverly-hillsben.htmlA színésznőt Beverly Hillsben kapták lencsevégre a paparazzik, de láthatóan nem volt felkészülve a fotósokra! TV + Sztárok--Helen Mirren akár 20 évet is letagadhatna a korábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-helen-mirren-szineszno-gyonyoru-volt-a-cristics-choice-awardson.htmlAz Oscar-díjas színésznő még mindig elképesztő formában van. Ezt bizonyította a Critics' Choice Awards vörös szőnyegén is. TV + Sztárok--Kiderült: Ezért volt Hugh Jackman Budapesten http://www.life.hu/sztarok/20160118-hugh-jackman-ezert-jart-nalunk-budapesten-forgatott-reklamot-a-szinesz.htmlA világsztár a Budai Várral a háttérben szelfizett még tegnap. Sok hír felröppent arról, hogy mit keres a fővárosban. A jelek szerint egy reklámot forgatott nálunk. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs műsorvezetés közben dobta le a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-sebestyen-balazs-a-calss-fm-morning-show-musorvezetoje-felmeztelen-vezette-a-reggeli-musort.htmlA műsorvezető félmeztelenül vezette kedden a Morning Showt. TV + Sztárok--Lemmy, Bowie, Rickman? Íme, az utolsó fotók, amik sztárokról készültek a haláluk előtt http://www.life.hu/sztarok/20160118-halaluk-elott-fotozott-sztarok-igy-neztek-ki-a-legendak-mielott-eltavoztak-volna-fotok.htmlSajnos az utóbbi időben számtalan híres művészt veszítettünk el, akik fájóan fiatalon, vagy hosszú betegség után hagytak itt minket. Bár emlékük örökké él bennünk, néhány felvétel azért maradt az utókor számára az utolsó napjaikról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.