Kelemen Anna tűsarkúban és egy szál köténykében főz

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
tűsarkú cipő kötény szexi Kelemen Anna főzés konyha playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate szerint nagyon szexi, ha egy fiatal nő süt, bár bevallotta: nem szokott rendszeresen a konyhában szorgoskodni.

Anna a TV2 életmódcsatornáján azt is elárulta, igazán dögösnek tartja, amikor egy nő egy szál semmiben áll a konyhapult mögé.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A főzés elég szexi tud lenni tűsarkúval, egy kisköténnyel és hátul semmivel - az úgy elég hangulatos" – mosolygott Anna, amikor Váczi Gergő feltette neki a kérdést, hogyan szokott otthon főzni.

Megnyerte első díját Mayim Bialik, az Agymenők sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160119-mayim-bialik-megnyerte-a-legjobb-noi-mellekszereplonek-jaro-dijat.htmlElhunyt apukájának ajánlotta élete első kitüntetését, ugyanis ő volt a színésznő legnagyobb kritikusa! TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: „Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom"http://www.life.hu/sztarok/20160119-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-titoktartasi-penzt-kaphat-a-koztevetol-1-2.htmlKarácsony előtt pár nappal menesztették a műsorvezetőt az MTVA-tól, ám a hivatalos szerződésbontás még nem történt meg, így egyes sajtóhírek szerint akár titkos megállapodás is létrejöhet. TV + Sztárok--Lucy Lawless, az egykori Xena nagyon megváltozott - Alig ismertük fel!http://www.life.hu/sztarok/20160119-lucy-lawless-kulseje-teljesen-megvaltozott-xena-ma-mar-alig-felismerheto-foto.htmlLucy Lawless jelenleg Új-Zélandon él, és három gyermek édesanyja. Jó pár éve visszavonult a tévéképernyőről, bár kisebb szerepeket még ma is szívesen elvállal. TV + SztárokTordy Géza: "Csak múltam van, nincs jelenem, sem jövőm"http://www.life.hu/sztarok/20160119-tordy-geza-a-nemzet-szinesze-bezarkozott-mar-nem-szerepel-szini-eloadasban.htmlBorús interjút adott a nemzet színésze: saját bevallása szerint már nem találják meg őt a szerepek, és bár korábban is zárkózott volt, idősebb korára még inkább megkeseredett. TV + Sztárok--Fenyő Iván durván beszólt a nőknek: "Lotyóként viselkedtek!"http://www.life.hu/sztarok/20160119-fenyo-ivan-durvan-beszolt-a-noknek.htmlFenyő Ivánnál kiverte a biztosítékot, hogy egyre több nő a külsejvel akar érvényesülni: kurvoidnak nevezte őket Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoKiderült: ezért volt Hugh Jackman Budapesten http://www.life.hu/sztarok/20160118-hugh-jackman-ezert-jart-nalunk-budapesten-forgatott-reklamot-a-szinesz.htmlA világsztár a Budai Várral a háttérben szelfizett még tegnap. Sok hír felröppent arról, hogy mit keres a fővárosban. A jelek szerint egy reklámot forgatott nálunk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.