"Vasárnap reggel 8-kor elhagyhatja a celláját" - Lagzi Lajcsi holnap végre hazatérhet a családjához

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, vasárnap reggel végre átölelheti családját a mulatószene koronázatlan királya, Lagzi Lajcsi.

Galambos Lajos szep­tember 21-e óta van rács mögött, holnap reggel nyolc órakor viszont kiléphet a börtön kapuján.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Ügyfelem vasárnap reggel 8 órakor elhagyhatja a székesfehérvári előzetesház celláját. Üdvözlöm a bíróság ítéletét, amelyben elutasította az ügyészség újabb letartóztatás meghosszabbítására vonatkozó indítványát" - nyilatkozta a Blikknek dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

Hozzátette, álláspontja szerint eddig sem álltak fenn a kényszerintézkedés okai.

Az üggyel kapcsolatban a lap megkérdezte a Budapest Környéki Törvényszék sajtóirodáját is, ahol megerősítették információikat: "G. Lajos és Cs. Csaba gyanúsítottak ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást vesztegetés és lopás bűntette miatt, a bíróság megállapította, hogy a gyanúsítottak vonatkozásában az előzetes letartóztatásnak az általános oka jelenleg is fennáll, de a kényszerintézkedés elrendelésének és meghosszabbításának okai már nem állnak fenn, mivel a bűnismétlés veszélyétől, vagy a nyomozás befolyásolásolásától már nem kell tartani" - írták kacifántos közleményükben.

A lap úgy tudja, a zenész felesége és gyermekei ujjongva fogadták a hírt, és azt tervezgetik, hogy milyen meglepetéssel fogadják majd a ház 125 nap után visszatérő urát. Az biztos, hogy valami finomság fogja várni.

Ha az ügyészség fellebbez, Galambos Lajos nem szabadul vasárnap. A bíróság ugyanis nem az előzetes letartóztatást szüntette meg, hanem csak elutasította az ügyészség hosszabbításra vonatkozó kérelmét. Ha az ügyészség megtámadja a döntést, az halasztó hatályú, vagyis addig nem engedhetik ki a mulatószenészt, amíg nem jogerős az ítélet - írják.

FRISS! Lagzi Lajcsit kiengedik a börtönbőlhttp://www.life.hu/news/20160122-lagzi-lajcsit-galambos-lajos-zeneszt-kiengedik-a-bortonbol.htmlA bíróság péntek délutáni döntése alapján a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenészt kiengedik az előzetesből. News--45 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160122-lagzi-lajcsi-45-kilot-fogyott-a-bortonben.htmlAhogy már írtunk róla, Galambos Lajos 4 hónapja nem láthatta feleségét, Bogit. A zenészt a börtönhónapok nagyon megviselik, amelynek látványos nyoma is van. TV + Sztárok--Galambos Lajcsi négy hónapja nem látta feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160121-galambos-lajcsi-zenes-aki-jelneleg-elozetes-letartoztatasban-van-negy-honapja-nem-latta-feleseget.htmlLajcsit a börtönben csak gyermekei látogathatják, Boglárkával a letartóztatása óta nem találkozhatott. Család--Lagzi Lajcsi: Nem leszek öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20160115-galambos-lajos-soha-nem-tervezett-ongyilkossagot.htmlKicsit több, mint egy hét múlva kiderül, hogy meghosszabbítják-e Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A zenész a börtönből üzent ügyvédjével. News--Húsvétig börtönben marad Lagzi Lajcsi? http://www.life.hu/news/20160114-galambos-lajos-husvetig-bortonben-maradhat.htmlÜgyészségi forrásokra hivatkozva állítják: meghosszabbítják Lagzi Lajcsi előzetesét. Az értesülésekről ügyvédje is nyilatkozott. News--Lagzi Lajcsi birtokánál elásott holttestet találtak: a Galambos család ledöbbenthttp://www.life.hu/news/20160108-lagzi-lajcsi-birtokanal-elasott-holttestet-talaltak.htmlA zenész birtoka melletti szántóföldön állítólag egy fiatal nő holttestére bukkantak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.