Norbi: "Egy hozzám köze álló személy lopott meg"

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
telefon Schobert Norbert lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint már megírtuk, saját nappalijából lopták el Schobert Norbi telefonját. A fitneszguru 500 ezer forintot ajánlott annak, aki visszajuttatja a készüléket. Ám Norbinak nemcsak az intim családi fotók miatt fontos, hogy visszakapja a telefont, hanem mert szeretne a tolvaj szemébe nézni, aki nagy valószínűséggel a közeli ismeretségi köréből került ki. 

„Mivel nem járnak idegenek a lakásunkban, biztos vagyok benne, hogy velem kapcsolatban álló ismerős, munkatárs vagy szerelő lehetett az aljas ember, aki meglopott. Nem is a telefonom a fontos, hanem, hogy kiderüljön, kiben nem bízhatok meg a jövőben. Ha a jutalomnak köszönhetően, amit felajánlottam, megkerül a telefonom, azonnal felgöngyölítem, ki volt az eladó, honnan jutott a vásárlóhoz. Ezért is írtam ki az IMEI-számát a Facebookra, mert ott sokan látják, és mivel nem sok ilyen telefon van a piacon, jó esély van rá, hogy megkerül" - nyilatkozta Norbi a Life.hu-nak.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.